Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Párom nem tesz meg semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem tesz meg semmit értem, szakítás?

Figyelt kérdés

már kínomban írok ide.. az a gond, hogy van egy lassan 5 éves kapcsolatom, viszont az utóbbi kb. 1 évben semmi szeretetet nem kaptam a páromtól, beszólásokat, bunkózást annál többet. én végig elnéző voltam, nem sértődtem meg, még ha nagyon fájtak is a beszólásai, hisz mindig volt mire fogni. (vita az anyjával, munkahely váltás, mindig volt valami feszültség forrás, amire ráhúztam, hogy emiatt ilyen velem.) azonban megelégeltem, hogy úgy beszél velem, mint egy darab szral, nem becsül meg, nem értékeli, hogy egyáltalán vagyok neki... így egy nagyobb vita folyamán arra jutottunk, hogy tartunk egyfajta szünetet. nem szakítunk, csak kicsit hanyagoljuk egymást, mondván, hogy a párom is rájön, hogy szeret-e még egyáltalán, és akar-e küzdeni értem. (ő amúgy végig azzal jött, hogy nagyon szeret, nem akar szakítani. és hogy nem direkt bunkózott velem.)

ez már 3 hete volt, csak hébe-hóba beszéltünk ilyen alap-semmi témákat. viszont azt vettem észre, hogy míg én szenvedtem, hogy hiányzik, de vártam, hogy majd ő tesz valami lépést, addig ő új barátokat szerzett. új lány barátokat. nem vagyok féltékeny típus, nem akadtam ki ezen, de kicsit furcsán jött ki a helyzet, hogy mikor "küzdenie kéne értem", mert állítólag a szerelme vagyok, és velem képzeli el a jövőjét, addig a "szünet" alatt, amíg éppen nem beszélünk, lányok társaságát keresi a munkahelyén.

most vagy csak féltékennyé akar tenni, hátha abbahagyom a "jégkirálynő" szerepet, mert esetleg nem tud/nem akar bocsánatot kérni, vagy tényleg nem szeret már engem, csak megszokott, de túl gyáva kidobni..

mikor szóvá tettem, azt mondta, hogy engem szeret. furcsa.

szerintetek mit tegyek? Lányok, ha a helyzetemben lennétek, adnátok esélyt egyáltalán?

nem azt várom, hogy virágokkal bombázzon napi szinten, de azt hittem, hogy ha kicsit eltűnök az életéből, akkor rájön, hogy hiányzom neki, és elkezd értem kézzel-lábbal kapálózni - ahogy azt állította mindig.....

(23 N / 24 F)

2016. ápr. 13. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg.Mondj el neki mindent amit érzel,úgy ahogy ezt ide leírtad.Amúgy sajnos azt hiszem,szakítás lesz a vége.
2016. ápr. 13. 21:08
 2/6 Költőnő? ***** válasza:
Nos, feszültségforrás mindig lesz.
2016. ápr. 13. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
hagyd a pi csába.téged szeret de azért más nőkkel incselkedik. WTF és nincs is melletted.
2016. ápr. 13. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már csak a megszokás köti hozzád. Az ilyen szünetek általában már a kapcsolat végét jelentik. Felesleges tesztelgetni, hogy vajon észhez tér-e, ha eltűnsz kicsit a képből, mert lehet, hogy elkezd ugyan kapálózni érted, de amint újra nyeregben érzi magát, kezdődik minden elölről. Arra pedig nem foghatja mindig a bunkózást, hogy épp felhúzta valaki. A társa vagy, aki mellette van, nem pedig egy feszültséglevezető, amin elverheti a bajait. Ebből látszik, hogy nem tisztel téged. Szerintem szakíts.
2016. ápr. 13. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ennek a kapcsolatnak annyi. :-(
2016. ápr. 13. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"van egy lassan 5 éves kapcsolatom" - ne haragudj, én is azt látom, hogy nem lesz ez öt éves kapcsolat...

Ami egy éve folyik az egy elnyújtott szakítás, - gyáva, béna, hogy kimondja, azért ilyen.

"véletlenül" nem bunkó az ember - főleg nem azzal, akit szeret. Hogy miket állított, az meg már nem érdekes.

2016. ápr. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!