Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek szakítás után?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szakítás után? Többi lent.

Figyelt kérdés

Párom szakított velem. Érthetetlen volt eleinte az egész. Egyszer emiatt-egyszer amiatt. Egyszer az én hibám volt, egyszer az övé.

Igazság szerint egy buta kijelentésem miatt ijedt meg, amiért szakított. Pedig előtte (ahogy én láttam) nagyon boldogok voltunk. De már ebben sem vagyok biztos... azt sem tudom tényleg szeretett-e. Elég könnyen eldobott magától, és azt látom rajta nem is érdekli igazán. Ráadásul kiderült, más tetszik neki. Sajnál engem, hogy így szenvedek, de ezzel nem érek sokat.

Én szeretném visszahódítani, de nem akarja. azt mondja neki tényleg ennyi elég volt. Bocsánatot is kértem tőle ezerszer, pedig ő tört össze engem. Mással nem tudok együtt lenni, mindenkiben őt látnám. Én szeretem még mindig. Mit tegyek? Hogyan tegyem jóvá? :(

2016. ápr. 16. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Tessék túllépni rajta. Ne hátra nézz, hanem előre.
2016. ápr. 16. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Visszahódítani? Ő dobott ki.Mit akarsz?Tán könyörögni, hogy vegyen vissza?

Legyél inkább kicsit egyedül,ne csöngj a múlton.

2016. ápr. 16. 09:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ő dobott... de ha még azt nem is veszem, hogy tetszik neki más, az én hibámból dobott. De mondtam neki, hogy tanultam az esetből. Hogy lehetne jobb is a kapcsolatunk, ha megpróbálnánk, hisz tudjuk a hibáinkat, nem követnénk el azokat megint...vagy legalábbis kevesebbszer. De az is baj, hogy tisztában van vele, sok mindenkit megkaphat. Sokan szeretik, és könnyen megszerethető. :( Égy még rosszabb, mert tudja, én utánam még lehet sok másik kapcsolata, nem lesz egyedül. Ajj, nagyon rossz ez. :(
2016. ápr. 16. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen már tartásod. Kidobott, nem akar téged többé. Fogd fel és kezd el feldolgozni.
2016. ápr. 16. 10:02
 5/13 anonim ***** válasza:
mennyit fizetsz,ha beszélek a fejével és rá tudom venni ,hogy te kellesz neki.😯
2016. ápr. 16. 10:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Semennyit. :) Más is beszélt vele, INGYEN. Aki segíteni akar, tegye, de ne azért hogy kapjon érte valamit. :) De már beszélni sem kell vele. Adok neki időt, hagy gondolkozzon. Ha még sem kellek neki, ő veszít. :) Más is megmondta, én is tudom... lehet most én szarabbul vagyok, mint ő, de később, mikor én már jól vagy jobban leszek, akkor ő fog szenvedni. :) De most békén hagyom egy időre.
2016. ápr. 16. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:
na ,látod ennyi! a reggel a tévébe is bemondták,hogy ő veszített és lesznek még neki nagy fájdalmai csak elöbb neked muljon el. :p
2016. ápr. 16. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont ugyanez volt. Azóta eltelt 8 hónap, ami érdekes volt. Néha ő hiányzik nekem, néha én neki. De úgy érzem, ennek ezek után nem lenne értelme. Majd egy kis idő után túl teszed magad rajta. A barátok sokat segítenek. Utána pedig egy olyan fiú/lány, akivel tényleg boldogok vagytok. (számomra nem derült ki a kérdésből, hogy te melyik vagy)
2016. ápr. 16. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont ugyanez van jelenleg, csak neki nem mas tetszik, hanem rögtön összejött mással. Emiatt a mai napon rettenetesen megutaltam. Amit ajanlani tudok: tiltsd le mindenhonnan, minden ra emlékeztető tárgyat tavolits el es ne gondolj ra. Ha veletlenul ra is gondolsz, kezdj el másra. Igy egy idő után elfelejted. Hidd el en is tudom milyen rossz, en is könyörögtem neki lány létemre erre lefeküdt mással. Ezt meg mar en sem bocsatom meg. Nehéz, de mindketten tulleszunk rajta, te is es en is, csak idő kell.
2016. ápr. 16. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az idő a nagy gyógyító. Minden sebet begyógyít.
2016. ápr. 17. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!