Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátok maradtunk a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok maradtunk a párommal, es mar mas lány alszik nála. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Meg nincs egy hónapja se, hogy szakítottunk. 2 évig voltunk együtt tavkapcsolatban. A szakítás elso hetében nem beszeltunk, azonban mostanában ujra, mint barátok, es közölte reggel hogy ma egy új barátnője alszik nála, mert elmennek ketten falunapra es a lány utána nem tud hazamenni. Sírni tudnék jelenleg, en meg nem vagyok azon a szinten hogy másokkal legyek együtt meg ilyenek, nem ertem öt miért nem viselte meg ez az egész szakítás kicsit sem, ráadásul igy, hogy máris mas lányt mutat be a szüleinek is. Próbálkoztam nemrég, hátha megint összejönne velem, de nemet mondott, az indoka pedig az volt hogy nem akar párkapcsolatot se pedig veszekedést.

Mit tegyek? Ugy ertem meghalok :(

2016. ápr. 15. 06:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek könnyebben megy, hogy túl legyen egy kapcsolaton. Lehet, hogy ő már a vége felé a kapcsolatnak már semmit se érzett irántad, ezért volt neki egyszerűbb túl lenni a dolgokon.

Adj időt magadnak, de a legfontosabb:

zárd le a múltat, lépj tovább, eszedbe se jusson a srác, ha kell dobálj ki mindent ami rá emlékeztet, kösd le az agyad, hogy ne gondolkodj fölöslegesen - pl. olvass önfejlesztő, önismereti könyvet, vagy egyéb regényeket.

Mindent magadban kell lerendezned, külső dolgoktól, mint elmenni a csajokkal bulizni, nem várhatsz csodát, azok csak ideiglenes fájdalomcsillapítók, amik a problémát nem oldják meg.

2016. ápr. 15. 07:00
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Talán akkor kellett volna normálisnak lenned, amikor együtt voltatok. Nem véletlenül fordított neked hátat!
2016. ápr. 15. 08:06
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
Barátok maradtatok, ja persze. Legalább magadnak ne hazudj!
2016. ápr. 15. 08:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Mar megbántam nagyon sok mindent, de o sem volt tökéletes, en szakítottam mert nagyon sok dologgal bántott meg, de nagyon szívesen visszacsinalnam.

Es en is tudom, hogy nem barátok vagyunk, de muszáj tudnom rola, hogy mi van vele, egyszerűen nem birom ki :(

Elso valaszolonak meg köszönöm a választ :(

2016. ápr. 15. 08:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg ne hátra nézni, hanem előre. Okkal lett vége, te is tudod jól, hisz valamiért meghoztad ezt a döntést. Teljesen természetes, hogy most úgy érzed, mintha kihúzták volna a lábad alól a talajt, illetve most jönnek elő azok a gondolatok, amik hirtelen a sok rosszat is megszépítik utólag - ez velejárója a szakításnak, de csak illúzió, görcsös kapaszkodás abba, amit biztosan ismersz, akkor is, ha az valójában rossz. Átmeneti ez az állapot, hamarosan el fog múlni, lecsillapodnak az érzések és tisztábban fogsz látni.Tudod, ha bevonunk egy kutyagumit arannyal, attól még kutyagumi marad.. :) Remélem érted, mire gondolok.

Engedd el a múltat. Nem voltál boldog, és igen, most sem vagy az, de adj magadnak időt. Foglalkozz magaddal, tölts sok időt a barátaiddal, hobbi, munka, sport, bármi, töltsd meg a napjaid tartalommal, tűzz ki célokat, ha kell, sírd ki magad.. De ne bánkódj sokáig valaki olyan miatt, aki a kapcsolatotok alatt is boldogtalanná tett. Az már csak hab a tortán, hogy ilyen hamar "vigasztalódik". Nem ér ennyit ez az ember, túl rövid az élet, hogy ilyen embereken rágódj. Fel a fejjel!

2016. ápr. 15. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne erőltetni ezt a barátkozósdit, hiszen egy egy barát örül, ha a barátja boldog és sínen van az élete. Hagyd őt békén, vége van,. szakítottatok, lépj tovább te is.

Ne akarj "barátja" maradni, csak azért, h szaglászhass utána. Ilyen barát nekem nem kéne, az tuti.

2016. ápr. 15. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
...ja és amúgy sztem direkt dobta be, h csaj alszik majd nála, h vedd a lapot, h lásd, ő tovább lépett és kopj le végre.
2016. ápr. 15. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon fájt, mikor megszakítottuk a kapcsolatot életem legnagyobb szerelmével. Aztán ilyen se veled, se nélküled módon írogattunk még egymásnak. Most lezártam, nem beszélünk többet, csak amikor majd a válás miatt muszáj. Hazudnék, ha azt mondanám, nem fáj úgy, hogy majd' beledöglök, de muszáj kilépnem ebből az állapotból és ha tartjuk a kapcsolatot, talán soha nem fog sikerülni.

Ilyenkor nagyon erősnek kell lenni. Nincs olyan, hogy nem megy. Muszáj.

2016. ápr. 15. 11:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezért nem tartom a kapcsolatot egyetlen exemmel sem. Persze nem fordítom el a fejem, ha szembejönnek, köszönőviszonyban vagyunk, de nem csacsogunk a magánügyeinkről. Annak vége, mindenkinek jobb, ha ezeket nem egymással beszéljük meg.
2016. ápr. 15. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsd meg vele a kapcsolatot,amíg nem erősödsz meg lelkileg,legalább addig.
2016. ápr. 15. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!