Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után miért ilyen velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

4 évet voltunk együtt. Szakított, mert megunta a hisztieimet, és nem érzi hogy szeretne, és ha változna velem akarna lenni. És azt mondja, szerinte jobb így. Igazából nem mondta ki, hogy nem szeret, csak hogy már nem úgy talán.

Egy a munkahelyünk. Egy felé közlekedünk, tömegközlekedési eszközzel.

Nagyon furcsán kezeljük a helyzetet. Ha látjuk egymást a megállóban, tartjuk a 10 lépés távolságot. Ha véletlenül ismerősök vannak egy társaságban velünk, akkor ő direkt takartatja magát, hogy ne lássam. Ha elmegy a társaság és ketten maradunk, akkor elfordulunk egymástól, és semmit nem beszélünk. Hiába állunk 1 méterre egymástól. 1 hónapja szakítottunk, és nem beszélünk, nem nézünk egymás szemébe se. Kerüljük egymást. Nem tudom miért lehet. Én tudom, hogy nekem rossz ránézni, de nem értem hogy ha ő szakított ő miért csinálja ezt?

2016. ápr. 7. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

4 év sok idő, szeretett téged, én is ugyan ezt csinálnám. Sőt egészen biztos, hogy most is szeret, ilyen akkor csinál az ember ha fáj neki. Csalódás éri, nem erre számított, lehet hogy ő mondta ki, hogy legyen vége.

De ettől még fájhat neki, hogy nem volt más választása

Szerintem érthető reakció, egy ideig nekem se menne, nagyon sok ideig...

2016. ápr. 7. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1 éve nem megy :D

Normalis reakció

2016. ápr. 7. 12:07
 3/6 A kérdező kommentje:

És ilyen kapcsolatnak még lehet jövője?

Igen, ő mondta ki nagy nehezen. Mert rossz volt, és én kérleltem, hogy ő szakítson mert ha én mondom, akkor következő nap már ki is békülünk (mert ez volt hónapokig többször). És végül kimondta, mert jobb ez így, a viták miatt, a folytonos szakítási próbálkozások miatt. Én már beláttam, hogy nem is akartam szakítani, csak minden összejött, és felelőtlenül viselkedtem a kapcsolatban (hogy mindig csak vitáztam). Ő mostmár úgy érzi, hogy akkor is jobb így, mégha érez is valamit.

2016. ápr. 7. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Sokat szenvedtetek egymással, ezért valahol mindenki a másikat hibáztatja, pedig ott legbelül tudja, hogy már réges régen ki kellett volna lépni a kapcsolatból.

A viselkedésének oka a kiábrándultsága, hogy lehúzott valakivel 4 évet és semmivel nincs előrébb, ráadásul minden egyes nap mikor találkoztok emlékezteti arra, hogy hülyeséget csinált.

Ha nem dolgoznátok egy helyen, akkor nem keresné a társaságodat, de "a muszáj az nagy úr!"

Nem véletlenül tartja a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk, ha valaki kicsit is realista az nem ismerkedik a munkahelyén, mert később lehet belőle kellemetlenség....most már Te is tudod!!

38F

2016. ápr. 7. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Később kerültünk egy munkahelyre. Alapból nem egy munkahelyünk volt. Nem éreztük, és most sem érzem én példuául, hogy ki kellett volna lépni ebből a kapcsolatból. Nem a megszokás, ragaszkodás miatt voltunk együtt. Ez biztos. Ezt nagyon nehéz megítélni, de esetünkben meglehet. Nyilván ez is visszahúzna esetleg egymáshoz, a megszokás, élmények stb..., de mi sose vettük egymást természetesnek. Utolsó pillanatig megleptük egymást kis apróságokkal .
2016. ápr. 7. 16:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, mi is, mégis már régesrég szakítanunk kellett volna - csak épp a megszokás, az, hogy van melletted valaki, nagy úr.

Valszeg nálatok is ez volt a helyzet, csak te nem érzed így, szerinted jó volt, haogy volt... szerinte meg nem, de ezt csak ő tudhatja.

Egyébként miért?

- szeret valahol, a régi szépre emlékezteted

- csalódott benned, magában, a választásában

Én a helyében fel is mondanék, mert ez a stressz felőrölne. Ha egy helyen kellett volna dolgozunk exszel, az első héten kiléptem volna, mert nem bírtam látni.

2016. ápr. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!