Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve szakítottunk, nagy szerelem volt, de nem becsült, talán sosem szeretett, csak eljátszotta. Most van egy új barátnője és rossz, h arra gondolok, milyen jó annak a lánynak, biztos olyan boldog mint én voltam. Mit tegyek?
Én írok egyedül a kérdezőnek, szóval itt nincs többes szám.
Kérdező: két pasi volt eddigi életemben, az egyikkel alig egy hónapig voltam, könnyű volt felejteni, mert tulajdonképpen semmit se ért az a kapcsolat, a másik meg most jelenleg is tart már 3 éve.
És még tudod, hogy gáz, akkor miért nem változtatsz ezen? Ne rám mutogass kérlek! Inkább azon munkálkodj, hogy túl tedd magad rajta és ne érdekeljen tovább ő! De addig míg csak kifogásokat gyártasz és fantáziálsz, ez lesz a további életed mozgatórugója jó sokáig és közben elfelejtesz élni, nem leszel boldog, csak boldogtalan, elszalasztasz egy csomó pasi lehetőséget, aki mellett igazán boldog lehetnél.
De mindegy, mindenki úgy éli a saját életét ahogy akarja, úgy szúrja el, ahogy akarja, csak később ne sírjon azért, hogy bárcsak okosabb lehettem volna!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!