Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve szakítottunk, nagy szerelem volt, de nem becsült, talán sosem szeretett, csak eljátszotta. Most van egy új barátnője és rossz, h arra gondolok, milyen jó annak a lánynak, biztos olyan boldog mint én voltam. Mit tegyek?
Komolyan, külső szemlélőként elolvastad már amit írtál? Rájöttél már, hogy ez mennyire szánalmas és nevetséges, amit ide gépeltél?
Sajnáltasd még 10 évig magad, aztán legyél vén p..csa, aki boldogtalan és majd a macskáival fog játszani, mert képtelen lezárni a sz..r múltját!
Szakítottatok? Igen? Miért? Biztos oka volt! Talán sz..r volt! És te amiatt emészted magad, hogy most egy másik csajjal van?
Ember, néztél már tükörbe? A saját önsajnálatodtól úgysem látsz messzebbre!
Zárd le a múltat és kezd új életet!
B..sszus kislány, nőlj már fel AGYILAG!
Mi a sz..rért érdekel az, hogy más hogyan fogja szeretni?
Úgy tűnik elég üres a te életed, azért vagy ennyire szánalmas, hogy még képes vagy ilyen baromságokon is agyalni, mint amit ide írtál kommentként!
Tévedésben vagy! Lehet irányítani, de te csak kifogásokat gyártasz, hogy megnyomorítsd saját életedet!
Mi az, hogy az exet nem tudtad 1 év alatt elfelejteni és még azon agyalsz, hogy vajon a mostani boldoggá tudja-e úgy tenni, ahogy te tetted?
Szerintem te beteg vagy, ha már ilyenekkel foglalkozol!
Egyébként nem tudom, hogy hallod-e magad, ahogy ezeket a szövegeket megfogalmazod. Nem érzed, hogy egy kicsit nevetséges vagy, hogy 23 éves létedre még mindig az exed után p..csosz, mint egy 16 éves tinigyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!