Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves 24 éves srác. Rossz ómen?
A srác én vagyok, nagyon megszerettem egy lányt, nincsenek hátsó szándékaim, hogy egy éjszakára, vagy ilyesmi, még várnék is rá a szexxel akár éveket, ha kell, csak törődnék vele. Különleges, nem tucat, koránál éretebb.
Viszont tudom ezért sokan megköveznének, és nem akarok neki sem kellemetlen perceket, mert nagyon szeretem őt. Hagyjam? Nincs értelme?
Köszi a válaszokat!
Kérdező:
Az általam vázolt konstrukció érdekesebb lett volna.
Best Day Ever:
Te meg ne pattogjál, nem vagy te bolha.
Semmi gond nincs a kapcsolatotokat, illetően!
24 évesen, érett férfiként kezeled a helyzetet, így csak rajtatok múlik az együtlétetek ideje. Őszintén kívánom, hogy - akár egy életen át - legyetek szeretetben, nem törödve a mások vélekedésével!
Én nyáron leszek 4(!) unokás nagypapa és az a lányom várandós, akinek a férje 16(!) évvel idősebb, azaz a vejem és közöttem csak 15 év kor különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!