Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit csináltok akkor, amikor látjátok, hogy édesanyátok nagyon nem kedveli a barátnőtöket/menyasszonyotokat/feleségeteket?
Aki nem tesz semmit, az inkább ne írjon.
Köszönöm előre is válaszaitokat. 27 L
Attól függ miért. Kiben lehet a hiba?
Én úgy jártam, hogy a lányban volt.
Exemet anyám utálta, és a húgom is. De nagyanyáim is azt mondták, hogy vigyázzak.
És k. igazuk lett :))
Szóval nagyon nem mindegy miről van szó pontosan, mert egyrészt lehet lökött az ember családja, másik felől meg ott a lila köd az ember agyán.
Elismerésem annak aki ebben kiismeri magát, nagyon alaposan gondolkodjon el, hogy mi lehet a bibi, melyikben lehet a hiba, mert könnyű tévedni.
Én is futottam már össze olyan lánnyal aki az anyumnak meg a húgomnak nem tetszett eleinte persze nem hittem el de kiderült h igazuk van.
Aztán lett egy másik lány akit a húgom is megkedvelt ne ott már nem volt gond, és mutternak is bejött.
Én azért megkérdezném a helyedben,a párodtól h mi a legnagyobb gondjuk veled, persze ha őszintén válaszol.,
Köszönöm szépen, aranyos válaszok jöttek. A 3-as válaszolónak külön küldök egy puszit, nagyon kedves volt :).
Független vagyok, talán jó pár évvel ezelőtt volt enyhén egy ilyen helyzetem, de a kérdés az teljesen általános.
Várom a következő kedves válaszolókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!