Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen találta meg az "igazit"? Van aki úgy érzi elszalasztotta pl egy rossz döntés miatt?
Én nem hiszek az igaziban. A trubadúr szerelemben.
De 20 évesen találkoztam a párommal, akivel egy jól működő kapcsolatom van évek óta.
Mármint én voltam 19..ő 4 évvel idősebb nálam.
31 évesen.
Nem érzem, h elszalasztottam valamit - vagyis valakit -, inkább bánom, h egyes emberekkel szóba álltam.
Volt olyan időszak, amikor úgy éreztem, elszalasztottam azt, akivel boldog lehettem volna. Aki tényleg kiegészített... Borzalmas volt, mert x év után barátok lettünk. Nekem akkor volt kapcsolatom, ő pedig már élettársi viszonyban van párjával. Sose léptem volna félre akkori párom mellett se, és igazából magam előtt is tagadtam a dolgokat. Aztán mikor akkori párommal szakítottunk hatalmas erővel rohantak meg az érzelmek a másik srác iránt, amiket addig elnyomtam. Végül lett egy jó nagy veszekedés, és megegyeztünk, hogy többé nem beszélünk.
Pár hónappal később megismerkedtem mostani barátommal, közben ez a srác is felkeresett, hogy hiányoznak a beszélgetéseink. Mostani párom minden téren tökéletes számomra, rendben van a kapcsolatunk, megbecsül, és én is azon vagyok, hogy minél boldogabbá tegyem. Mióta vele vagyok a barátság is rendeződött a másik sráccal.
Szóval nem, igazi nincs, mindenki pótolható. Ha talál valakit az ember, akivel jól kijön, meg kell becsülni, tenni kell a kapcsolatért...etc. De ha valamiért zátonyra fut a dolog, nem szabad azt gondolni, hogy "számomra ő volt AZ IGAZI és ezért most vége az életemnek, mert elvesztettem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!