Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza exem?
Az első teljesen jól mondja, nem írtad mennyi idő telt el a szakítás után de gondolom nem rengeteg idő, és ő már is más faszival van...
Ha igazán szeretett volna nem teszi ilyen gyorsan túl magát rajtad, és nem ugrik be ebbe a kapcsolatba...
Bár úgy is a szívedre fogsz hallgatni nem ránk, én is csak kíváncsiságból teszek fel itt kérdéseket, de végén úgy is én döntök...
De itt tényleg az a helyzet, hogy nagy hülyét csinálsz magadból, ha ezek után újra összejössz vele...
Egyébként ha már megcsókolt könnyedén, legközelebb is megfog, többi meg jön magától, csak én értelmét nem látom...
ma 20:23 nem barlangban,hanem pincében,de ez lényegtelen...
Szeretném megtudni,hogy mi az az ex ! Talán egy helikopter márka,vagy egy távíró berendezés ?
Szépen, sorjában:
- ex: akit korábban keféltél, de már nem, illetve néha még most is, de már nem úgy, mint rég
- szakítasz a csajjal, az rácuppan a másik eres deresre, de azért még veled is smárol egy jót
- szerintem kúrjátok kettten a csajt, abból baj nem lehet; jut is, marad is
Barátzónából elég nehéz kikerülni. Ha már oda kerülsz, a vonzalom fogyatkozóban van, nem tekint férfinak, kihívásnak.
2. Mióta van pasija? Mert ha nem túl régen, akkor még lehet esélyed visszahódítani, hisz te jobban ismered mint a másik, ez az adu ász.
Tisztázzátok a helyzetet, és hódítsd vissza!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!