Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagoltam a baratnomet es ezert szakitottunk, hogyan szerezzem vissza?
Pfff....
Heti egyszer látod, akkor is fekszel mellette, semmi szex, semmi gyengédség, semmi élvezet.
Amúgy hogy a pi.csába tudtál összejönni olyannal, akitől 500 km!! választ el?!
Ez onnan indít, hogy távkapcsolatban vagytok, mert elég bonyolult lenne naponta találkozni.
Van ennek jövője?
Gondolom a csaj még pár évig marad a suliban, te maradsz a munkahelyeden, tehát évekig össze se tudtok költözni, marad ez a felállás.
Minek ezt erőltetni?!
Azt az egyet tudom elképzelni, ha a közelben keresel munkát, könnyebb mint sulit váltani, és ezzel bizonyítod is, hogy változtatni akarsz.
Ha ez nem megy, ne raboljátok egymás idejét, eddig is csoda, hogy nem csalt meg a csajod, egy hónap szexmegvonás után.
10 km-re laktunk egymastol minden nap tudtunk talalkozni es a munkam altal abba a varosba dolgoztam ahol tanult eddig csak ebbe a hobapba athelyeztek eg masik varosba igy kerultem el tole messzire. De legkesobb myaron haza tudnak menni hozza dolgozni ahol lakik. En nagyon szeretem ot es nem szeretnem elvesziteni. Tanacsot tudnal adni hogyan tudjam visszakapni mivel most epp ott dolgozok ahol tanu
l.
De miért nem akartál vele szexelni?
Tudod mi nők úgy gondoljuk, hogy ha a barátunk sűrűn szeret velünk szexelni, akkor nagyon szeret minket, vágyik ránk, ha meg nem akarja, akkor vmi oka van tehát pl. nem szeret már. Én például akkor is tudnám csinálni, ha baromi fáradt vagyok, és inkább választanám ezt, mint a tv-zést és nehezen tudjuk megérteni, hogy a férfiak miért teszik ezt másképp. Mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!