Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek is nagyon gonosz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon gonosz volt ez a barátnőmtől, miatta szakítottunk a párommal?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor történt, egyik barátunk tartott bulit, és éjfél előtt nem sokkal hívták a barátomat, hogy a papáját kórházba szállították, mert rosszul lett. El is ment be a kórházba. Én maradtam, iszogattunk, és az egyik sráccal lefeküdtem. De nem jelentett nekem semmit, azóta nem is beszéltünk. Viszont a barátnőm ránk nyitott, de megígértettem vele hogy nem szól a barátomnak. Viszont a napokban mégis elmondta neki, mert azt mondta, hogy nem bírt így a barátom szemébe nézni, és a lelkiismerete sem hagyta nyugodni. A barátom pedig erre fel szakított velem. És mindez csak a barátnőm miatt van.

Szerintetek hogy lehet ilyen gonosz egy barát? Lehet, hogy tetszik neki a barátom, és így akart félreállítani az útból? Azóta szóba se állok vele, de megtudnám fojtani. Szerintetek nincs igazam?

L/19

2016. jan. 22. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te hibád.Ő csak rendes volt,és elmondta a barátodnak,hogy egy rib.nccal van együtt.
2016. jan. 22. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már neked álljon feljebb, aki megcsaltad a barátodat. Én a helyedben tükörbe sem bírnék nézni. (Bár én nem csalnám meg a páromat...)
2016. jan. 22. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy büdös paraszt vagy, hogy képes voltál megcsalni a barátodat, aki a kórházban fekvő nagyapjához ment. A barátnődnek legalább van tartása, hogy képes volt elmondani a barátodnak. Ha ennyire bízhat benned az ember, inkább ne kezdj több sráccal...

20L

2016. jan. 22. 18:46
 4/11 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Te komolyan gondolod, amit írtàl?

A baràtnőd a hibàs, mert te egy büdös r****c vagy?????

2016. jan. 22. 18:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
itt csak te vagy a hibás. egyrészt mi az hogy nem mész vele amikor a papája kórházba került?? másrészt meg meg is csalod? itt veled van a baj.
2016. jan. 22. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a hibás! A barátnődnek volt gerince elmondani, annak ellenére, hogy tisztába van vele, hogy elveszít téged is. Ilyenekhez egy jó érzésű ember nem aszisztál. A szex nem olyan dolog, amit pia hatására bárkivel csinálhatsz.
2016. jan. 22. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod amíg benned nem volt annyi gerinc hogy ezt elmond a barátodnak , addig a barátnőd belefáradt hogy játsza a kétszínű embert.Jogosan szakított veled s megérdemelted.
2016. jan. 22. 19:09
 8/11 Költőnő? ***** válasza:
100%
te ostoba nyomorék te.... xd Ha nem troll vagy, megérdemelted :D
2016. jan. 22. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
"szóba se állok vele, de megtudnám fojtani" Ugy van az jár neki! Te csak egy kicsit keféltél félre, ráadásul nem is jelentett semmit neked még csak teherbe sem estél, errefel beárul. A barátodat érted? Mert azért az is tulzás, aljasság. Nem? Pedig tudja, hogy te mindennél jobban szereted. (Jol van, egy kefélésnél azért nem, de az lényegtelen.)
2016. jan. 22. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt benned volt a hiba Szilveszterkor.Meg most is,amiért ezt nem látod be.
2016. jan. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!