Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gonosz volt ez a barátnőmtől, miatta szakítottunk a párommal?
Szilveszterkor történt, egyik barátunk tartott bulit, és éjfél előtt nem sokkal hívták a barátomat, hogy a papáját kórházba szállították, mert rosszul lett. El is ment be a kórházba. Én maradtam, iszogattunk, és az egyik sráccal lefeküdtem. De nem jelentett nekem semmit, azóta nem is beszéltünk. Viszont a barátnőm ránk nyitott, de megígértettem vele hogy nem szól a barátomnak. Viszont a napokban mégis elmondta neki, mert azt mondta, hogy nem bírt így a barátom szemébe nézni, és a lelkiismerete sem hagyta nyugodni. A barátom pedig erre fel szakított velem. És mindez csak a barátnőm miatt van.
Szerintetek hogy lehet ilyen gonosz egy barát? Lehet, hogy tetszik neki a barátom, és így akart félreállítani az útból? Azóta szóba se állok vele, de megtudnám fojtani. Szerintetek nincs igazam?
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!