Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy szerezzem vissza, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza, vagy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Évek óta ment ugyanaz a kör, nem volt túl jó a kapcsolatunk, mégis kitartottunk egymás mellett. Változott, én viszont le voltam ragadva a múltban történt dolgokon (másik fiú nekem, ő volt mással, mikor szakítottunk kétszer..). Megbeszéltük, hogy mindent rendesen csinálunk, hogy normális legyen.. én nem voltam benne 100%-ig biztos. Mikor vele voltam, nem akartam vele lenni, most pedig, hogy 2 hete nincs, igen. Voltak olyan hetek, hogy szerelmes voltam, hogy jó volt, de sajnos félek, hogy a sok régi sérelem elnyomta bennem azt, hogy szeretni tudjam, mert sokszor sajnáltam is, mikor loholt utánam én meg leszartam.

Mindennap sírok, de nem akar velem lenni (múltkor is ugyanezt csinálta, majd megkeresett), bízom benne, hogy visszajön hozzám.. ez tart sokszor nyugalomban. De félek, hogy nem fog megtörténni.. nem tudom mit tegyek.. várjak, amíg ír (én az utóbbi két hétben folyamatosan írtam neki, tudom, hogy szeret, de "erősnek" kell lennie, egyik "barátnőm" közbe avatkozott a dolgokba, írt neki és tele beszélte a fejét.. vagyis tuti, hogy most is... de tudtára adtam exemnek, hogy én várom, írjon nyugodtan..), vagy tegyek én valamit (bár ettől félek, mert hogy feljelent zaklatásért..) vagy lépjek túl rajta?

Szeretem én őt egyáltalán, vagy csak az érzést?

5 évig voltunk együtt. Hangulatingadozásaim vannak, öngyilkosság is felmerült már, hogy akkor nem kell ezt a rossz érzést éreznem. Családomra nem számíthatok, barátnőm messzebb lakik most.

20L,21F

2016. febr. 18. 12:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mindketten elsők voltunk egymásnak, minden értelemben.
2016. febr. 18. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted. Most csak az fáj hogy már nem kellesz neki, csak emiatt kaparsz utána de ha visszajönne hozzád akkor újból uncsivá válna és bizonytalankodnál hogy kell e.

Hagyd békén és találjatok mindketten olyan embert aki szerelmes belétek.

2016. febr. 18. 13:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy mással legyen.. :( Hiányzik, hogy megöleljen, stb..
2016. febr. 18. 13:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Szóval ne legyen mással de az se jó ha veled van...
2016. febr. 18. 13:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. amikor vele vagyok nem akarok vele lenni, 1-2 hétig jó, de aztán megint ugyanaz a kör. Amikor pedig kimondja, hogy nem, akkor sírok utána, stb..
2016. febr. 18. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Hallgass rám. Szerintem az kellene mindkettőtöknek, bármennyire is fáj, hogy mással is legyetek. Utána tudnátok meg igazán, hogy hogyan is lesz tovább, ha igazán szeretitek egymást, visszataláltok egymáshoz. Mi 7 évig voltunk együtt, ugyanúgy mindkettőnknek első volt a másik, és jött egy megoldhatatlannak tűnő probléma, ő elment, én sírtam, azt hittem nem élem túl. Majd elhatároztam, hogy nem mehet így. Akkor még nem tudtam mi lesz alapon bejelöltem egy régről látásból ismert srácot, és rámírt. Elkezdtünk ismerkedni, nem sokra rá úgy voltam vele, mindegy mi lesz, lefekszem vele. Ő volt a második férfi, akivel együtt voltam. Közben az első barátom mindenáron már vissza akart szerezni. Csúnyán fogalmazva ő is, és én is kipróbáltunk mást, most pedig már együtt élünk, és soha ennyire nem értékeltem még őt. Ő már a gyerekeket is emlegeti.

ljetek, tapasztaljátok meg, milyen is más fiúhoz/lányhoz odabújni, simogatni, és utána meglátjátok elmúlik ez a se vele, se nélküle, és ha úgy akarja a sors is, visszataláltok egymáshoz.

2016. febr. 18. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetertek az elottem levovel.

Tul kell lepni rajta. Nem konnyu de ez van!

2016. febr. 24. 04:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Voltam már mással...

De hiányzik..

Abban reménykedem, hogy visszajön hozzám, ez kicsit megnyugtat, de félek, hogy teljesen lezárta.. :(

2016. febr. 24. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
NE RyeMENYKEDJ benne, hogy visszajon, mert annal jobban faj neked!
2016. febr. 24. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Leírom jobban, mert mobilon keresztül, kicsit hülyén ment át az üzenet.

NE REMÉNYKEDJ ABBA, HOGY Ő VISSZAJÖN! Ha egyedül nem megy, akkor ne félj, hogy mástól kérj segítséget.

Egy emberrel már voltál, de nem jelenti azt, hogy mással nem lehetsz, aki segít elfelejteni őt.

2016. febr. 24. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!