Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Fél éve voltam együtt barátnőmmel, tegnapig. Én 23 ő 18. A szakítás oka az utóbbi hónapban lévő viták. (ezek a viták sosem személyesen történtek, inkább facebookon, és a leginkább azon mikor találkozzunk, avagy azon ha direkt olyat tett amit tudott hogy engem zavar) személyesen 1-2 kivétellel sosem volt konfliktus. Egy ilyen vita utan beszéltük, hogy üljünk le mégis mi lehet a gond. Tegnap leültünk, elmondása szerint ő nem tud egyszerűen túllépni ezeken a vitákon. Azonban elmondása szerint meg mindig szeret, hiányzik neki ha nem írok. Ezen okok miatt ( a viták után nem várta úgy a találkozást, és nem hiszi hogy jobb lenne) ennek ellenére szerintem ennek meg nem kéne véget vetni.
Mit tennétek, hogyan szereznétek vissza?
Kérnék értelmes válaszokat! Előre köszi
Sehogy, hagyd békén, és keressetek olyasvalakit, akivel nem ölitek egymást.
Nem illetek össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!