Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, hogy fél év után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy fél év után is fáj a szakítás?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy ez egy hosszadalmas folyamat és mindenki másképp éli meg .

De már annyira unom az egészet és már-már nem tartom normálisnak,hogy ennyi idő után is így érzek és úgy érzem ,hogy ennek soha se lesz vége,ezért utálom magamat. Persze volt jó és rossz is a kapcsolatunkban egyaránt.Meg is volt az oka a szakításnak,teljesen más a világnézetünk, az értékrendünk, az élet ritmisunk és mindezt tudom ,hogy nem müködhet egy párkapcsolatban.

De mégis fáj az egész.Az elmúlt időszakban csak azzal foglalkoztam ,hogy ez mennyire fáj nekem ,mit hibáztam,hibázott,hibáztunk.

A legrosszabb,hogy nagyon fontos számomra még most is és azt hittem ,hogy én is számára.De ugy néz ki,ő tovább lépett, rideg és távolság tartó néha pedig még kihasználja ,hogy én még mindig bolondulok érte...

Már probáltam mindent,hogy elfelejtsem ,de sehogy se sikerül, nem tudom miért keresem mindenkibe őt és miért gondolom ,hogy már senki se fog így szeretni,mintahogy ő régen

Van valakinek valamilyen jó praktikája? Hogy lehetne könnyebb az elengedés?

(2évig jártunk)

21/L

2016. márc. 5. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkivel lefeküdni.

Vicceltem :) értelmes baráti közeg, új impulzusok amik segitenek. A baratok inkabb ne legyenek a kepbe sztem

2016. márc. 5. 17:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A válasz nagyon egyszerű, mert az érzést( amire vágysz) összekötöd azzal a személlyel, akitől kaptad. Azt kell, hogy megértsd, hogy Te az érzésre vágysz, és nem arra a személyre akitől kaptad. Ha találsz egy olyan srácot, aki megadja Neked amire vágysz, úgy el fogod felejteni az exedet, mint a pinty. Az exed is azt tette, és látod az eredményét.

Ha magadtól erre nem jössz rá, akkor még éveket el fogsz tölteni az önsajnálattal, pedig a megoldás karnyújtásnyira van. Nem lesz egyszerű, lehet hogy nem sikerül elsőre, de minden próbálkozással jobban megismered a saját igényeidet és sokkal tudatosabban fogod a következő partneredet kiválasztani.

Amit most jónak tartasz, az pár múlva jó ha közepesnek minősíted, ezért sincs értelme különböző embereket összehasonlítani, mert pillanatnyilag nem tudsz objektívan gondolkodni és az értékrended folyamatosan változik.

38F

2016. márc. 5. 17:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A 2. válaszolónak igaza van, csak az érzést hiányolod, de ezt jelenleg egy személyhez kötöd még. Maga az érzés el fog múlni, amit érzel iránta, de az emlékek megmaradnak majd. Az a lényeg, hogy ne muszájból akarj most keresni valakit.

Több mint 2 éve szakítottam exemmel, néha azóta is kellemetlen érzés fogel, ha meglátom vagy őt, vagy az autóját, ilyenkor előjönnek a régi emlékek.

29F

2016. márc. 5. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Hasonló cipőben járok én is!

A többieknek teljes mértékben igazuk van.

Én úgy próbálom magam lekötni, hogy filmezek, tanulok, sportolok-ez nagyon jól kikapcsol, levezeti a feszültséget, elmegyek sétálni, kutyát sétáltatni, próbálom magam mindig valamivel lefoglalni.

Itt a jó idő! Menj el kirándulni a barátnőkkel, szervezetek jó kis csajos programokat, foglalkozz magaddal. Ez alatt azt értem, hogy én pl. 2 naponta lakkozom újra a körmöm, a netről szoktam újabb sminkpraktikákat, frizurákat megtanulni. Arcpakolás, hajpakolás, pedikűr-manikűr, stb...Ezek nekem beváltak! Te is keresd meg azt a programot, ami lefoglalna.

Próbáltam másokkal barátkozni/ismerkedni, de az még nem annyira megy. Olyankor, ha valami hülye ír rám, akkor mindig elkeseredem, hogy na neee, soha az életben nem lesz már szerencsém a normális férfiakat illetően. :D

Fel a fejjel, idővel jobb lesz! :)

2016. márc. 5. 18:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy igazatok van,hogy csak az érzelmet kötöm hozzá.

Bár,ha csak az érzés hiányozna ,akkor megelégednék mással is aki meg tudja adni ezeket,vagy nem?

Illetve azt se tudom ,hogy milyen ő.Annyira más lett vagy csak én hittem régen másnak és nem láttam azt ,hogy milyen.nem tudom..

Én csak azt látom ,hogy mindent amit utált vagy leszolt bennem vagy másokban azt most Ö csinálja...

2016. márc. 5. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Egyébként probáltam már mindent,tényleg.

Sport,új dolgok,nyelvtanulás,új emberek...

De valahogy sose tudok semmire se koncentrálni rendesen ,mert a fejembe mindig ő van.

Reménytelen vagyok :D

Régen se volt sok önbizalmam,önbecsülésem

De ettől az elutasítástól még kevesebb,felejthetőnek és jelentéktelennek érzem magam.

És nem tudom elhinni ,hogy ö számára már semmit nem jelentek vagy az ami volt.csak a hibáimat hajtogatója vagy már túlzóan taglalja azt ,hogy mennyire jól van.

És egyre inkább nincs kedvem semmihez és senkihez...

2016. márc. 5. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig azt a 2 évet, mi hogyan történt,mit csinálnál másképp, tanulj belőle.

Ez csak egy párkapcsolat, semmi több.

Lehet lesz még 1-2 az életedben, mire megállapodsz.

Első, és legfontosabb, hogy magadnak bocsáss meg!

Amint ez megvan,minden sokkal könnyebb lesz.

Biztosan követtél el hibákat... ki nem?

Egy új hobbi,járj el barátosnékhoz, foglald le magad, és ne nézegesd az exed Face profilját.

Nem kell a nosztalgia, csak rosszabb... fél év.

Nem vagy túl rajta.

És?

Nem szégyen.

Mással is történt már ilyen, az idő neked dolgozik, fel a fejjel :)

2016. márc. 5. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Normális!

Mi is közel fél év óta vagyunk külön, mégis majd min nap eszembe jut, és hát ...fáj.

Egyrész azért, mert csak a szép dolgok jutnak az eszembe, másrészt meg ugye az érzés. nemcsak az érzést szerettem, hanem a személyt, aki ezt megadja.

Elfogadni lehet. Elfelejteni sose fogod.

Más felé kell terelni a gondolatod, új hobbi, barátok, társaság.

F

2016. márc. 8. 12:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Válaszod elolvasása közbe arra gondoltam közbe ,hogy bárcsak a volt barátom irta (érezte)volna ezt.

De tisztába vagyok vele ,hogy ő nem így gondolja és ezt el kell fogadnom.

2016. márc. 9. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem durván 10 hónap kellett.

Gyógyszereken éltem, hónapokig nem tudtam aludni, enni, kommunikálni se nagyon.

Az se igaz, hogy csak az érzés hiányzott, amit ha valaki megad...

Mert jöhetett bárki, aki a csillagokat lehozta volna, de nem tudtam vele mit kezdeni.

(Úgy fájt az egész, és úgy küldött földre, hogy gyakorlatilag én szakítottam... És mégis.)

Jobb csak akkor lesz, ha jön egy OLYAN, aki neked IS kell, nem csak ha fordítva.

Ezt meg keresni nem lehet, vagy jön, vagy nem.

2016. márc. 16. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!