Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényeg végleg elhagyhatott?
Figyelt kérdés
3,5 éves kapcsolat volt a miénk. Első szerelem 14évesen jöttünk össze és egyből összenőttünk. Legjobb barátok is lettünk, mindent megosztottunk egymással, bár sokat az elején nem találkoztunk, csak egymásssal beszélgettünk, egyre többet találkoztunk. Első randik, első csók, első ágybabújás... Rengeteg közös élmény. Derült égböl villámcsapásként bejelntette hogy nem szerelmes többé, csak szeret, már 4 hónapja gondolkozik ezen, hogy mi legyen, sokat sírt, de nem tud csak szeretetből enny idősen velem maradni és ki akarja próbálni milyen érzés mással is lenni, szerelmes lenni, nyitni a világ felé... És mint kiderült már közben flörtölgetett más sráccal, ezt is a baratnőitől kellett megtudnom...Őt is megviselte a szakítás de én várom hogy visszatérjen és rájöjjön hogy nem szerelemig tart egy kapcsolat hanem a szeretet erősebbé teheti ,de ő szerelmes lett a szerelembe... Mi a véleményetek? Mi voltunk az álompár.. Az utolsó pilanatig én vigasztaltam, hozzám fordult ha baj van, mesélte milyen romantikus első találkozásunk volt... Aztán itthagyott, elvágta magát, napi többszöri beszélgetéseinket már mással folytatja... Én érte éltem...egymás lelki társai voltunk... Visszatérhet miután csalódott? Miután rájött hogy mástól mindezt nem kaphatja meg? Nem akarom várni , csak tudni, hogy előfordult e már, előfordulhat e velem is esetleg...Köszi a válaszokat!2016. febr. 25. 20:29
1/5 anonim válasza:
minden előfordulhat. de van amikor nem fordul elő. ilyen dolgokon agyalni nem értelmes dolog. tenni nem nagyon tudsz semmit. hogy mi fog vele történni vagy hogy visszatér-e az nagyon a jövő zenéje.
2/5 anonim válasza:
Addig amig vissza nem tér addig viszont te is keress mást,aztan majd idovel rajossz hogy nem o volt az igazi hanem csak az első szerelmed de nem az utolso
3/5 anonim válasza:
Nyilván azt érzi, hogy valami hiányzik a kapcsolatból, már csak spontán megszokás az egész, ez hosszabb távon nem hó, szerintem igaza van, amiért tovább akart lépni
4/5 Költőnő? válasza:
Hiba ilyen szinten függeni vkitől
5/5 anonim válasza:
Nagyon sajnállak, biztos nehéz neked most, viszont engedd el. Teljesen hasonló helyzetben voltam én is az exbarátommal, csak ott ő volt a szenvedő fél.
Hasonló helyzet, 17 évesen jöttünk össze, 2 és fél évig voltunk együtt, minden első vele történt meg. Viszont a végére kezdtem úgy érezni, hogy nekem ez nem elég. Rájöttem, hogy szép volt és jó volt ez első kapcsolatnak, de ez nem szerelem, hanem csak szárnypróbálgatás. Ő is mondta, hogy ilyet nem élhetek át mással, meg a többi, de ezt már akkor tudtam, hogy nem így lesz.
És te is be fogod látni, hogy egy felnőtt kapcsolatban ennél sokkal többet fogsz majd tapasztalni, és mikor tényleg szerelmes leszel már felnőttként, majd meglátod, hogy milyen más is az:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!