Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dzsonibrávó kérdése:
Szakítás után, nem bírok megmaradni egy helyben . Miért?
Figyelt kérdés
3 Hónapja lett vége 3 éves kapcsolatomnak (meg csalt barátnőm ), nem beszéltem meg vele semmit, azonnal elköltöztem . Na de a lényeg, hogy nem bírok megmaradni egy helyben, hiába sportolok, eljárok bulizni, minden lehetőséget megfogok, de nem elég . Régen simán feltaláltam magam itthon is film stb, de most nem érdeklenek, mehetnékem van állandóan . Nőkkel meg úgy észrevettem csak szórakozok, komolyan nem is akarok egyiktől se semmit, pedig összejöhetne . A lényeg, mit csináljak mert durván pénzszórással jár ez a dolog, más is van így? Elmúlik ez majd? 25 \ f2016. febr. 28. 21:37
1/5 anonim válasza:
nekem is volt így, egy pár hónapra el is húzódott.
aztán helyreálltam.
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor nem az van, hogy még felgyülemlik benned iránta az a sok-sok szeretet, és mivel már nem találkoztok naponta, nem tudod neki odaadni, és onnan van ez a sok energia? Amúgy én nem tudom, nem ismerem ezt a helyzetet. De én asszem, hogy társaságba kéne ilyenkor járnod, hogy eltereljék őróla a figyelmed, és azt a szeretetet nekik is szét tudod osztani.
3/5 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok barátokkal, szóval társaságban vagyok . Harag van bennem, ha eszembe jut ex . INkább úgy érzem 3 évet kidobtam és hírtelen mindent akarok . úgy érzem, ha egymagam vagyok , telik az idő és kidobott semmit tevés , csinálnom kell valamit .kapcsolaton gondolkozok , mert az úgy lekötne , de nem érdekel , meg úgy érzem sajnálnám arra is az időt .
2016. febr. 28. 21:53
4/5 anonim válasza:
Mert nem vagy túl értelmes ember, inkább csak olyan írni-olvasni sem tudó, bulizó-kondizó izomagy. Ezért lett volna jó iskolába járni, akkor kifejlődött volna az agyad, és értelmesen is fel tudnád dolgozni a fájdalmadat. Bocs, de így van...
5/5 anonim válasza:
Én ma szakítottam, és mozdulni se bírok. De egy közel három éves kapcsolatom után, nekem is ez az érzésem volt. Ezért folyton utaztam, új társaságokba jártam, de megterhelő volt anyagilag. Ez tartott tavaly januártól egészen októberig. Nekem ennyi időbe telt lenyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!