Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindenki magába fordul szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki magába fordul szakítás után? Mi az ami erőt ad a szakítás utáni időszakban?

Figyelt kérdés
Sportolok, edzek, de már nincs akkora hitem mint régen.Látok olyan párokat akik mintha egy mesében élnének minden apróságnak tudnak örülni, és nagyon boldogok. Talán a csalódástól lettem ilyen? Úgy érzem, hogy soha nem tudnék szeretni már senkit igazán. Nem bízok senkiben. Felnőttem? 21/F
2016. febr. 28. 12:54
 1/9 A kérdező kommentje:

Vajon milyenné válna az arcuk, az ismerőseimnek ha a vasárnapi ebéd közben megtudnák, hogy meghaltam?Olyan szép idő van...

https://www.youtube.com/watch?v=EoaPhxNubL0

2016. febr. 28. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnáltatással nem mész semmire ember...

21 éves vagy

2016. febr. 28. 12:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Valóban! Úgy igazából kellene egy hatalmas pofon amitől ismét érezném, hogy élek nem csak létezzek.
2016. febr. 28. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak a pufin lekvar adhat erot es mindt lebiro akaratot! :)

Viccet felreteve ne ess depibe tudom milyen amikor sportot uzol es nem tudsz megfeleloen odafigyelni erre sajna nem talaltam modszert a lelki kin a legrosszabb hidd el tudom ongyilkssagal csak azt ered el h gyavanak nezzenek elfutsz a problemak elol... Itt csak az idő fogja enyhiteni :) na ki tartast es szep napot.

2016. febr. 28. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Uhm velem is szakítottak énis 21 vagyok sőt egyedül élek egyedül tartom el magam. Képzelheted ezen énis keresztülmentem. Van egy hobbim céljaim amit foggal körömmel elérem leszoktam a dohányzásról és magasról tojok most a nőkre ha valaki jön megfog akkor had Jöjjön de egyenlőre teljes mértékben elvagyok egyedül sőt...

Felkell álni és leküzdeni ezeket az akadályokat.. Ha belegondolok hogy 20 évesen énis sírtam mint egy óvodás más iránt.

2016. febr. 28. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy teljes evem belekerült abba hogy sajnaltattam magamat es kerestem az okokat szar az elet stb... Az elet lehet h szar de hogy velem nem baszik ki egy konnyen az is biztos majd a halálos agyadban lehet sajnáltatni magadat de mashol nem
2016. febr. 28. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Megyek és szétverem a zsákot!! Tököket növesztek nem puncit!! Kösz srácok!!!!!
2016. febr. 28. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beszéd!!
2016. febr. 28. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Verd is szet csak kemenyen faraszd le magad teljesen! Addig se fogsz hulyesegeken gondolkozni
2016. febr. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!