Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Azt mondják az idő mindent begyógyít. Ha például eszembe jut, próbáljam elterelni róla a gondolataimat, vagy gagyjam, hogy rágondoljak? (Nem akarom elnyomni vagy erolkodni)

2016. febr. 22. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Segítsek a felejtésben? Persze, ha nő vagy... :) Ha érted mire gondolok. Ne szenvedj miatta az csak annál rosszabb. 22/F
2016. febr. 22. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nagy a szerelem akkor miért volt a szakítás, miért nem vagytok együtt?
2016. febr. 22. 22:53
 3/10 anonim válasza:
100%
Ha igazán szerettél valakit akkor szerintem addig biztosan nem fogod tudni elfelejteni amíg nem jön a helyére egy olyan ember akit még nála is jobban fogsz szeretni :) sajnos az is előfordul hogy örökké benned marad de ezzel együtt kell élni és nem sajnálni hanem a mával foglalkozni mert különben csak magadat gyötröd :(
2016. febr. 22. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
engem is érdekel az ok
2016. febr. 22. 22:57
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Idő az nem old meg semmit, te oldd meg. És, ha eszedbe jut, akkor mégis hogy tereled el a gondolataidat róla? Lépj tovább, csináld a dolgaidat másképpen, mint eddig és magától megoldódik minden. Ha a homokba dugod a fejed, akkor évekig is rágódni fogsz rajta, abban meg mi a jó neked?
2016. febr. 22. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Na és mennyi ideje küszködsz ezzel és miért lett vége?
2016. febr. 22. 23:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat veszekedtunk az utobbi időben, többször is szakitottam én is meg ő is. Ő ezt az egész kapcsolatot nem vette komolyan kor es távolság miatt (másik varosba jar egyetemre) és szerintem megunta az allando veszekedéseket és szakított. Masfel hete történt nagyjából.
2016. febr. 22. 23:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Pár napig ez ok, de aztán inkább ne fantáziálj róla. És szomorú meg romantikus zenéket se hallgass. Én ezt olvastam egy pszichológusnál. Mert amikor ezeket csinálod, akkor a tudatalattid rá gondol és nehezebb a felejtés.
2016. febr. 22. 23:23
 9/10 anonim ***** válasza:

kösd le a figyelmed valami olyasmivel, ami nem hagy rá gondolni. munka, sport, tanulás, keress valami új hobbit, időtöltést, új embereket, új barátokat, új kalandokat és szerelmet, aztán egy idő után nem fogsz vele foglalkozni. a lényeg, hogy minél kevesebb lehetőséget hagyj magadnak, hogy rá gondolj. ahogy írták, a romantikus filmek, zenék nem segítik a felejtést.

egyébként szerintem elfelejteni nem fogod, csak egy idő után megváltozik a viszonyod hozzá.

2016. febr. 22. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

El kell terelni a gondolataidat,amíg meg nem erősödsz lelkileg.

Csinálj,foglalkozz olyannal ,amit szeretsz,ami leköt.

A dühödet,szomorúságod engedd ki,lehetőleg fáraszd le magad fizikailag estére,akkor nem lesz gond az alvással.

Beszélgess a családoddal,találkozz a barátaiddal,és tényleg ne nézegesd a tőle kapott dolfokat,fényképeit semmit.

Mindent pakolj el szem elől!

Az idő a többit megoldja,egyetlen ember sem ér annyit,hogy túl sokáig búslakodj miatta.

előbb magadat kell rendbe szedned,magaddal kell megbékélned,utána őt is el tudod felejteni.

Fel a fejjel:)

2016. febr. 23. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!