Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül maradtam a lányommal, a férjem egyik napról a másikra lelépett. Mit tennének a helyemben?
A legrosszabb rémálomamban nem gondoltam, hogy velem ilyen megtörténik.
Eltűnt/lelépett a férjem, kinek hogy tetszik.
De nem találok rá magyarázatot miért. 9 napja, egyik napról a másikra nem jött haza. Reggel amikor elment dolgozni ugyan olyan volt mint máskor.Elköszönt tőlem és a kislányuntól is, mondta hogy este siet haza. Még napközben írt és telefonon is beszéltünk ahogy szoktunk.
Majd nem jött haza, hívtam nem vette fel a telefont. Másnap mindenkit felkerestem de senki nem tudta hol van. Rettegtem, hogy valami baleset érte, a munkahelyére sem ment be.
A második nap már a rendőröknek akartam beszólni, mire jött egy sms tőle, hogy nincs semmi baja de ne keressem és nem is fog haza jönni többet. Azt hittem, hogy viccel. De azóta sem jött haza, minden ruhája, cucca itthon van.
Egyszerűen nem értem mi történt, mérhetetlenül csalódott, dühös és tehetetlen vagyok.
Jó volt a házasságunk, persze voltak veszekedéseink néha de hol nincsenek... Mindig mindent megbeszéltünk. Volt szabadideje barátokkal lenni, soha nem hazudtunk egymásnak.
Nem tudom mit tegyek. Nem tudok csak ebbe egyszerűen beletörődni, hogy egyik napról a másikra itt hagyott.
"A rendorseg felnottet nem keres, ha ad eletjelet magarol, mert mindenkinek jogaban all elmenni es mashol lenni"
Ez így igaz, de egy sms az nem értelmezhető életjelként! Hozzátartozói bejelentésre kötelesek felkutatni a személyt, főleg ilyen gyanús körülmények között. Aztán persze nem fognak felvilágosítást adni az asszonynak a férj hollétéről, de annyit megmondanak, hogy jól van az illető.
Szerintem nem írtam sehol hogy nem segít senki es nem erdeklodik senki.
De nem gondoltam, hogy ezt külön le kell írni.
Hidd el ideges vagyok, napok óta én tudok aludni. Egész nap jár az agyam, hogy mit tegyek es kihez tudnék fordulni aki ténylegesen tud segíteni. Ezért is írtam ide hátha van valakinek olyan ötlete ami nekem meg nem jutott eszembe.
A rendőrségre való kérdéseket nem haritom, de 5* írtam le hogy nem tettek semmit mert jelentkezett a férjem.
A tanácsokat követve egy ügyvédet fogadok es vele karöltve tovább fogok menni a rendőrségen.
Van olyan étterem/kávézó/kocsma/bowlingterem/akármi, amit a férjed nagyon szeretett és gyakran járt oda?
Ott is körbekérdezhetnél
Sajnálom h ilyen helyzetben vagy.
Fogadj magánnyomozót,hamar megtalálják.
Ha lelépett pl egy növel,akkor ügyvég és válás.
Mivel felnőt ember,a rendörség tényleg nem fogja keresni,ha büncselekményre utaló jel nincs.
Magánnyomozó az egyetlen megoldás a helyzetre,ha meg büncselekmény ugyis bevonják a rendörséget.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!