Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?
Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.
26N
Valóban elkényeztetted. De nem volt minden rendben nálatok. A srác nem volt beléd szerelmes, ezért akar másokkal lefeküdni.
Nekem is egy nő volt és van az életemben, aki a feleségem még 21 se voltam amikor összejöttünk, 22 éves koromban feleségül vettem. Soha nem feküdtem le mással, nem csókolóztam mással, nem volt kapcsolatom mással. Szerelmes vagyok belé, nekem ő a tökéletes, hidegen hagynak más nők. Voltak akik kezdeményeztek nálam, csinos lányok (elvégre vak nem vagyok), de visszautasítottam őket, mert a feleségemet szeretem, nem érdekel más. F/27
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!