Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasik ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?

Figyelt kérdés

Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.

26N

2016. febr. 28. 21:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Kedves akartam lenni. Meg èn szerettem mindent megcsinálni. Tőle kèrdeztem de nem hajlandó beszèlni róla. Pedig csak annyit kèrtem hogy fejtse ki. De nem.
2016. febr. 28. 21:22
 12/52 anonim ***** válasza:
Hiányzott valami a kapcsolatból neki, ilyen esetben én is elhagynám a párom, mert frusztrált lennék és úgyis tönkremenne a kapcsolat
2016. febr. 28. 21:23
 13/52 A kérdező kommentje:
Hű. De ha nem mondja hogy tudok ellene tenni? Szerintem legnagyobb gond az volt hogy mással is akar szexelni. Ennyi. Emiatt elhagyott. Mert lyuk ès lyuk között sok a különbsèg..
2016. febr. 28. 21:25
 14/52 anonim ***** válasza:

Sajnos az első komoly kapcsolatok.Ritkán tartanak örökké.

Itt sajnos ez várható volt.

AMegijedt a kötöttségtől,az ezzel járó kötelezettségektől.

Magyarán ő a szabadságát mentette ki a kapcsolatotokból.

Ami nem a te hibád !!!

Élni akar még,s kihasználni a fiatalságát.

Te így is sokat tettél bele ebbe a kapcsolatba.

De ha százszor ennyit tettél volna,se lett volna elég.

Mert a szabadságát csak kapcsolaton kivűl tudja megélni egy ember.

2016. febr. 28. 21:27
 15/52 anonim ***** válasza:
89%
Már ne is haragudj, de ha azért elhagyott mert "nem volt viszonyítási alapja" magyarán szeretett volna még szexelni rajtad kívül másokkal is mielőtt megházasodik, akkor te jártál jobban, hogy elment. Az ilyen ember egy idióta. 25/N
2016. febr. 28. 21:28
 16/52 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam hogy ez lesz. De ő hitegetett hogy neki más ndm kell mert elsőre megtalálta a legjobbat. Minek keressen ha mindent megadok bla bla bla.. Na mindegy. :)
2016. febr. 28. 21:28
 17/52 anonim ***** válasza:
"14 "Megijedt"
2016. febr. 28. 21:32
 18/52 anonim ***** válasza:

Ezért mondom már évek óta, hogy szűzzel nem szabad hosszútávra tervezni mert ez lesz. Tudtad mure válalkozol. A nagyobb gond a hozzáállásod volt. A nők se szeretik az akaratnélküli papucs férfiakat. Ez visszafelé is igaz.

Meg gondolom elkezdted a vérét szívni a házassággal. Ez még egy tapasztalt férfit is elriasztana.

2016. febr. 28. 21:34
 19/52 A kérdező kommentje:
Nem. Szóba se hoztam neki pont azèrt hogy el ne ijesszem. Nem nyaggattam vele.
2016. febr. 28. 21:37
 20/52 anonim ***** válasza:
De ha te is úgy érezted, hogy már csak húzzátok, akkor valahol örülhetsz is, hogy ő megmerte ezt lépni. Ha meg eddig neked szuper jó volt, akkor nem értem miért hagytad volna már korábban abban.
2016. febr. 28. 21:54
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!