Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?
Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.
26N
Sajnos az első komoly kapcsolatok.Ritkán tartanak örökké.
Itt sajnos ez várható volt.
AMegijedt a kötöttségtől,az ezzel járó kötelezettségektől.
Magyarán ő a szabadságát mentette ki a kapcsolatotokból.
Ami nem a te hibád !!!
Élni akar még,s kihasználni a fiatalságát.
Te így is sokat tettél bele ebbe a kapcsolatba.
De ha százszor ennyit tettél volna,se lett volna elég.
Mert a szabadságát csak kapcsolaton kivűl tudja megélni egy ember.
Ezért mondom már évek óta, hogy szűzzel nem szabad hosszútávra tervezni mert ez lesz. Tudtad mure válalkozol. A nagyobb gond a hozzáállásod volt. A nők se szeretik az akaratnélküli papucs férfiakat. Ez visszafelé is igaz.
Meg gondolom elkezdted a vérét szívni a házassággal. Ez még egy tapasztalt férfit is elriasztana.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!