Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?
Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.
26N
Gutte látom az oviban érzed magad.
Az meg baromi érdekes, hogy itt a gyk-n minden csaj odaadó, jó vele a szex, nem szívja a pasija vérét, aztán mégis kidobják őket.
40 %-os (beszédes a százalékod) nekem meg az az érdekes, hogy itt mindig a csaj a hibás, ha elhagyják. Ja, a szemét pi..a, biztos nem orálozott jól, nem szexelt elég ku.vásan. A hülyéje, nem csoda, ha elhagyta a pasija, mi?
Kérdező: Ne hallgass az ilyenekre, egyszerűen a volt barátod mással akar lenni, ez nem a te hibád. Tudom, hogy most ez nem vígasztal, de találsz olyat, akinek nem számít hanyadik vagy neki, téged fog akarni.
És egy jó tanács: Senkit ne szolgálj ki, mert az tényleg kiábrándító tud lenni, plusz nem is érdemes.
Miről beszélsz te idióta? Hol írtam azt, hogy kizárólag a nő hibája. De igenis része van benne.
Amúgy baromi érett dolog belekötni a százalékba. Te a 71%ta veted magad?
"Már règebb óta kellett más neki. Talán megkapja."
Tehát akkor mégis kacsingatott kifelé, csak homokba dugtad a fejed, elnézted neki ezt is? Akkor mégsem volt minden rendben. De igazából már kár is ezen agyalnod. Engedd el.
25N
öt év őrült sok idő. valójában kevés kapcsolat van még életben ilyenkor. csak sokszor közben jön egy gyerek és akkor ha az fontos nekik, akkor csinálják úgy tovább, ahogy. nézz körül az ismeretségi körödben nyugodtan, hány olyan kapcsolatot látsz, amire azt mondanád, hogy cserélek vele. baromi nehéz ez. és ahogy megy az idő egyre nehezebb. nem akarok turkálni a fejedben, de biztos benned is előfordult már a gondolat, hogy milyen lenne mással. vagy a vágy azután az erős dolog iránt, ami egy kapcsolat elején van. senki nem tudja mit kell ilyenkor csinálni. és szerintem azért haragszik rád, mert valószínűleg sokat jelentett ez neki is és kudarcként éli meg, hogy nem megy ez tovább.
a lényeg és a legfontosabb, hogy ne hibáztasd magad. nem lettél rosszabb az öt év alatt. sőt valószínűleg egy csomó dolgot tapasztaltál meg abból, hogy milyen ha két ember ennyire belemegy egymásba. ez nem csak nálatok ilyen. annyi jó lesz benne később, hogy a család nem ezt koptatja szét. ez megmarad egy olyan kapcsolatnak, ami nem valami külső célért volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!