Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasik ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?

Figyelt kérdés

Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.

26N

2016. febr. 28. 21:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Nohát. 10-es skálán 7-esen szeret. Visszajönne ha nem jön össze senki jó neki. Igazán kedves.:) ennek annyi :) elèg durva. Sosem fogom megèrteni a fèrfiakat. Èn hülye meg szeretkeztem vele. Próbáltam másnál aki anno járni akart velem sokszor csak mindig elutasítottam mert nem megbízható. Azt írta már nem nő párti. :) ilyen az èn szerencsèm. :)
2016. márc. 1. 00:22
 42/52 A kérdező kommentje:
Amúgy senki más után nem vágytam. az, hogy mádikkal szeretkeznèk csak egyfajta bosszú lett volna. Akkor is bepróbálkozott mikor párommal jártam. Csak elutadítottam mert szerelmes vagyok. Öreg hiba volt úgy tűnik. :)
2016. márc. 1. 00:25
 43/52 anonim ***** válasza:
szoktatok veszekedni? lehet furcsának tűnik, de az tartja életbe hosszútávon a kapcsolatokat, és ezek a jó kapcsolatok is igazából.valamin összebalhéztok, kibékültök szeretitek egymást, megint kicsit balhéztok. Megvan benn a Jin és a jang, a fekete és a fehér, érted mire gondolok? A rombolás és az építés... Olyan lánynak tűnsz aki csak építeni akarta a kapcsolatot- Hidd el néha kell egy kis "veszekedés" is.. NAgyon sok olyan párt ismerek akik szoktak veszekedni, de imádják egymást és már évtizedek óta együtt vannak..
2016. márc. 2. 19:09
 44/52 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: még annyit hozzáteszek, hogy egy igazi veszekedés után döbben rá az ember , hogy mennyire fontos neki a párja, vagyis együtt döbbennek rá... Nekem is van párom már évek óta, és amikor hónapokig nincs semmi balhé, tényleg olyan megszokott és kicsit "unalmas" is lesz. De ha valami miatt jól összekapunk, utána azért felpezsdül a kapcsolat, rájövünk hogy mennyire szeretjük egymást. Nehéz megmagyarázni, de így van
2016. márc. 2. 19:12
 45/52 A kérdező kommentje:
O jaj szoktunk veszekedni. De neki az nrm tetszik. Akkor mindig szakitassal fenydgetozott hogy neki elege van ebbol. Nala se a nyugalom se a veszekedes nem volt jo. Igazabol en se. Ez van. :)
2016. márc. 2. 20:59
 46/52 anonim ***** válasza:
amúgy nem a te hibád, jó talán annyiból hogy túlzottan elkényeztetted, de ha igazán szeretne, nem hagyná, hogy te csinálj mindent. Pl én is h a abnőm főz vagy takarít, sose kéri hogy segítsek, el se várja, de én mindig segítek neki, igaz hogy max hagymát pucolni vagy krumplit, vagy a szobát kitakarítani, de én személy szerint nem szeretem ha ő csinál mindent, még akkor se ha nem is kéri.
2016. márc. 3. 08:48
 47/52 A kérdező kommentje:
Exem is nèha felajánlotta. De az ritka volt. Tènyleg nem èn vagyok a hibás. Jó voltam hozzá. Az hogy ő másokkal is akar lenni ő dolga. Ez ellen nemtudok mit tenni ès nem is akarok. Elfogadtam. Várom hogy elköltözzek. :)
2016. márc. 3. 09:28
 48/52 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, hiszen ha úgy tekinted, kinyíltak előtted a lehetőségek! Sok szerencsét a következőhöz! És ha lehet meg se állj addig, amíg egy olyat nem találsz, aki úgy szeret téged, mint most te ezt az illetőt!
2016. márc. 3. 18:10
 49/52 A kérdező kommentje:
Hát keresnèk hogy gyorsan túl legyek rajta, de azt sem tudom hol kezdjem. Nehèz rendes megbízható fèrfit találni. :)
2016. márc. 3. 18:13
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul csináltad. Egy pasinak nem kell kinyalni a hátsóját. Nem kell, hogy egy kanalat se kelljen elmosnia. Semmiért se kellett pedáloznia kb átmentél cselédbe a leírásod alapján.

Egy valamire való férfi nem szereti, ha a nő így viselkedik. Kell a határozottság, hogy ne add fel önmagad, nem kell mindenáron és mindig a másik kedvében járni. Ez szinte már a saját egyéniséged feladása.

2016. márc. 4. 17:48
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!