Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pasik ti elhagynátok a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti elhagynátok a barátnőtöket ha minden rendben?

Figyelt kérdés

Engem 5 èv után a "vőlegènyem" elhagyott most , mert neki èn voltam az első ès nincs viszonyítási alapja más kapcsolathoz. Ezt meg is èrtem. Na de a tenyeremen hordoztam. Mellettem semmit nem kellett csinálnia. Egy kanalat se elmosni. Házias vagyok. Mindig próbáltam kedvère tenni. Ez sem elèg? Akkor is kell nektek több, hogy tudjátok milyen? Vagy esetleg egy jó pofára esès? Nagyon haragszok, mert ha tudtam volna, nen húzom idáig. De becsapott. A válaszokat köszönöm előre.

26N

2016. febr. 28. 21:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
0%
hülyegyerek ,hagyd a pi csába,jó hogy lelép.nem akarsz engem hordozni a tenyereden? 😹 egy összeröffenés,ha elment a palimadár?
2016. febr. 28. 22:26
 22/52 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy utolsó.
2016. febr. 28. 22:42
 23/52 anonim ***** válasza:

Te voltál neki az első, nem is élt még.

Ez a házasság, csak egy időzített bomba volt.

2016. febr. 28. 22:46
 24/52 anonim ***** válasza:
0%
#22 szánalmas vagy!
2016. febr. 28. 22:52
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Én férfinál és nőnél is láttam már olyan példát, hogy annyira szerette azt a személyt, aki első volt neki, hogy az egész életét simán leélte volna. És nem ők szakítottak a párjukkal. Sajna, ez alapján csak azt tudom mondani, hogy lehet, hogy nála az hiányzott, hogy nem volt beléd szerelmes.
2016. febr. 28. 23:01
 26/52 anonim ***** válasza:
42%
Mert ki a fene akar együtt élni egy unalmas mosogatógéppel? A férfiak nem egy tökéletes bólogató jánosnéra vágynak, hanem egy izgalmas, ízig-vérig nőre, akiért néha küzdeniük is kell, aki néha rossz, néha meg igazi tündér, szóval van élet is benne. Belőled viszont tökéletes anyós lesz, hisz már most azt mondogatod, hogy mennyivel jobb vagy mindenkinél... :D
2016. febr. 28. 23:30
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem csak egy csicska kell neki
2016. febr. 28. 23:45
 28/52 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki,m hogy elkényeztetted, nem érezte férfinak magát melletted, nem kellett küzdenie érted, ellaposodott a kapcsolatotok és te nem vetted észre a kezdeti jeleket.

Ha szomorúság sincs felőle, akkor már egy ideje sajnos kiszeretett belőled. Egy normális kapcsolatban a felek egyenrangúak és a munka, háztartás is közös. Ha később gyereket szültél volna neki, már nem működne, hogy egy kanalat se mos el.

2016. febr. 28. 23:57
 29/52 anonim ***** válasza:
na tessék kérem az itteni bízottság szerint ,ha jó az ember az a baj ,ha nem akkor az a baj ,soha semmi nem lesz itt jó. 😭
2016. febr. 29. 00:00
 30/52 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nincs nő a dologban?Mert azért nekem megfordulna a fejemben,mégha nem is nézed ki belőle... Amikor eljegyzett is tisztában kellett lennie azzal,hogy " nem volt viszonyítási alapja" Szóval nekem kicsit sántít a dolog,de te ismered...
2016. febr. 29. 00:13
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!