Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Másfél évig együtt voltunk jóban roszban és most szakítottunk.Az érzés leírhatatlan nem érzem magam egésznek nélküle nem tudok aludni csak altatóval reggel felkelek és kb 5 percenként elsírom magam... Van más srác ,aki szeretne velem lenni megpróbáltam hátha ,de nem.. Nekem ő kell .. Végig az exemre gondoltam,ha éppen valami gondplat elterelős dolgot teszek mondjuk takaritok vagy bármi csak 5 percig tart míg nem gondolok rá..aztán elkezdek sírni ma a héven is elkezdtem sírni..takaritás közben..nem bírom ,hogyan léphek túl rajta?(Bocsi a helyes írási hibákért)2016. jan. 31. 22:18
1/9 anonim válasza:
Esetleg megpróbálni mégegyszer? Vagy meglőtt?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarja én mindent beleadva érveltem neki,de nem akarja ,nem tudok egyszerűenit kezdeni magammal..írt a másik srác,h szeretlek és kb ugyanannyi érzelmet váltott kibelőlem mintha azt írta volna,hogy szék .. Elvesztettem az. életem értelmét és nem bírom feldolgozni
2016. jan. 31. 22:26
3/9 anonim válasza:
nem tudom mi értelme van egyből máshoz rohanni...mi miatt szakítottál?
4/9 anonim válasza:
minek szedsz nyugtatót?? annak elég erős elvonási tünetei lesznek később
5/9 A kérdező kommentje:
Azért rohanok máshoz,mert próbálok enyhíteni a fájdalmamon és azért szedek nyugtatót ,mert a nélkül az egyetlen módszer az h alvásba sírom magam az meg még rosszabb mint a nyugtató.. Rosszabb mindennél..
2016. febr. 1. 00:07
6/9 A kérdező kommentje:
És azért szakítottunk,mert egyszer nagyon durván összevesztünk aztán azt mondta,h ő sueretne esélyt adni egy másik csajnak..
2016. febr. 1. 00:10
7/9 anonim válasza:
Írd meg a sztorit ha van kedved. a nyugtatókat szvsz nem tartom jó ötletnek akkor már keress fel egy szakembert inkább
8/9 anonim válasza:
Verd be a fejed hátsó részét erősen valamibe vagy pedig ne aludj pár napig, az károsítja a memóriát. Attól még hogy sírsz nem lesz jobb. A gyengék sírnak akik bánják a döntést.
9/9 anonim válasza:
Idővel elmulnak a rossz napok. Minden nap egy kicsit konnyebb lesz.
Ezen a rossz perioduson at kell esned ahhoz, hogy sikeruljon a szakitas, elvalas.
Most van az a rossz idoszak, amire majd par het, honap mulva azt fogod mondani, hogy nehez idoszak volt.
Addig is keress vmi hobbit, amit szeretsz csinalni, vagy irj verseket, novellat vagy regenyt, vagy naplot...
Nem biztos hogy jo ha mashoz menekulsz, mert egyelore mindenkit Hozza fogsz hasonlitgatni es az csak ujabb szenvedessel jar majd...
Kapcsolodj ki!
A siras nem baj, minden siras utan kisebb lesz a sebed.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!