Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meginogtam. Hogyan felejtsem el? (provokatív válaszokat nem kérek)
Együtt éltem egy sráccal pont 2 évig voltunk együtt kapcsolatban.A viszonyunk nagyon viharos volt.Gyűlölve imádtuk egymást...Ha viszont nem voltak fokozva a kedéjek,akkor nagyon jól elvoltunk,mint legjobb barátok (Nagyon bonyolult kapcsolatunk volt,erőszakkal,szenvedélyel ,mindennel együtt.Nem szeretném részletezni)
Az új munkahelyemen beleszerettem a kollégámba,mivel rosszul érzetem magam vele(nem csaltam meg,viszont ezzel a fiúval randiztam egyszer).Nem láttam értelmét a kapcsolatunknak szakítottam vele.Ez sokáig húzódott,barátok maradtunk.Rengeteg kisérletet tett szegény,hogy megint összejöjjünk.Hiába nem akartam már semmit sem.Elfelejtettem.Viszont most 5 hónap eltelltével elkezdtem róla álmodni(ez vagy 2 hete megy) kifejezetten hiányzik.Nagyon gáz,de még a közös képeinket is nézegetem.Szeretem őt.(félre értés ne essék,eszemágában sincs megint összejönni vele)Álandóan ő jár a fejemben,hiányzik.
Hogy verjem ki a fejemből?
- Költözz el, változtass életmódot, foglald le magad.
- Tiltsd le.
Tényleg ez segít :). Megjártam a hadak útját és is, szóval pacsi Neked! :)
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld pacsi :)
Már elköltöztem nagyon rég,facebookon tilltottam,a számát töröltem.Kb. minden kapcsolatot megszakítottam vele.Megvannak az új elfoglaltságok is,és sokat randizom másokkal.De álmaimban így is "kisért"... :(
Köszönöm a tippet utolsó válaszoló!Ezt megfogadom.
A mondatokat nagybetűvel kezdjük te szerencsétlen :D Először a saját házad tájékán sepregess!
Különben se egy szerencsétlennel kötekedj már...Mennyire elkúrt vagy,hogy itt éled ki magad :D szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!