Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norbig kérdése:

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel körülbelül fèl èvig voltunk együtt(3 hónapja szakított),ami fèl èv barátság előzött meg.Távkapcsolat volt,tehát nagyon sűrűn nem tudtunk találkozni.A kapcsolatunkban voltak kicsi viták,de úgy komoly nem volt.Fèl èv után azt mondta,hogy mègsem szeret,próbált,de nem sikerült(ezt próbálni kell?).Engem teljesen szíven ütött mert előtte látszólag minden rendben volt.A lènyeg hogy elfogadtam a döntèsèt,nem is nagyon beszèltem vele,nem kerestem azóta,csak 1 baj van,hogy èn mèg mindíg szeretem úgy èrzem.Holott 1 hónap vagy annyi se volt már volt barátja a szakítás után.Èn próbálok feledni,de mèg mindíg eszembe jut időnkènt.Bármilyen segítsèget szívesen fogadok.Előre is köszönöm.
2015. szept. 13. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Idővel.

Az idő fog segíteni. Ha magadnak nem akarsz rossz erzeseket, akkor probald a jo es szep emlekeket sorra venni, hogy mi az amire mondjuk evek multan is jo lesz visszaemlekezned es akkor azt ird le vagy csak kicsit emlekezz. Utana azonban koncentralj magadra es fogadd el, hogy massal van. Ha meg szereted gondolkodj ugy, hogy valamit biztos tanultal tole vagy ebbol a helyzetbol viszont a Sors neked mast szan, akit meg csak ezutan ismersz meg. Neki pedig azt az uj baratot, akivel most van. (A lenyeg, hogy minden negativ gondolatot hesegess el peldaul ezt a porbalt szeretni...vedd ugy, hogy szeretett, de aztan valtoztak az erzesei, emiatt nem haragudhatsz ra, raadasul legalabb nem elobb lett baratja es utana szakitott veled. Az sokkal fajobb lenne.)

Aztan irany a mindenfele elfoglaltsag: tanulas, hobbi, munka, sport (ez kulonosen jot tesz), baratokkal, haverokkal program, csaladi program, uj emberekkel ismerkedes barmi csak minel kevesebb idod legyen egymagadban buslakodni a volt baratnodon.

Aztan minden rendezodik!

2015. szept. 15. 06:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. szept. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!