Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felejtsem el és lépjek tovább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el és lépjek tovább, bármennyire keres is? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb. 3 éve megismertem egy lányt neten, egész jól éreztük magunk együtt, sokat beszélgettünk mindezt neten, ahogy telt az idő és egyre többet voltunk együtt én bele szerettem, kiderült, hogy volt neki 1 barátja, 3 éves kapcsolat volt az, de nagyon rossz, legtöbbet neten beszéltek, veszekedtek, szinte minden nap nekem sírta el a lány, hogy mennyire nem jó már, de nem tudott/akart kilépni abból...

A pasija rá 1 évre ki ment külföldre dolgozni és úgy váltak el, hogy nem igazán jó a kapcsolat tehát nem lesznek együtt tovább. Örültem is neki, hisz szerettem és végre esélyem nyílt többre is mint netes beszélgetés, össze is jött, 1,5 évig jól is működött (legalábbis így éreztem)...de végig tartotta a kapcsolatot az exével ez a lány. Veszekedtünk párszor miatta, de úgy voltam vele, hogy néha beszélnek neten nem olyan nagy gond, hisz velem van...

Kb 1 hónapja haza jött a volt pasija, úgy tudtam meg, hogy szakított velem a lány rá 1 hétre, törölt faceről meg tiltott, mint kiderült az exét zavartam. Felfogtam h csak addig kellettem neki amíg nem volt az exe itthon. Nem is kerestem többet 1,5 hétig nem beszéltünk, de akkor kaptam sorba az üziket tőle, hogy élete legnagyobb hibája volt, hogy nem gondolta át stb. stb. beszélgettünk újra, elmondta h szeret h engem akar stb...de mégis megcsalt az exével, napi szinten beszélnek, és leginkább vele van.

A kérdésem az hogy miért csinálhatja ezt? Miért nem mondja ki h őt akarja és csak addig kellettem amíg nem volt kéznél, tudja h érzek iránta, miért kell neki vissza rángatnia mindig? Próbáltam nem válaszolni, volt olyan h 2 óra alatt 20 üzit kaptam..már én éreztem bunkónak magam h nem írok semmit..

Elmondtam szépen neki, hogy hagyjon engem, és mégsem...nem mondja ki, csak ha rá kérdek h miért van/volt vele akkor ha szeret, jön a terelős duma, hogy úgy van és nem jól tudom, meg az állandó kifogások.

Miért nem tud csak szépen eltűnni az kész? Mire kellek én neki, ha nem akar velem lenni már?

Köszönöm a válaszokat. 24/F

2015. jún. 23. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Feltételezem nem akar egyedül maradni, ha megint lelép a másik, és annyira rossz azért nem lehetett veled. Én elzavarnám, megalázónak érezném ezt a szerepet.
2015. jún. 23. 22:13
 2/4 anonim válasza:
100%

Átérzem a helyzetet, csak a másik fél szemszögéből. A saját bőrömön tapasztaltam, rosszul éreztem magam miatta, mert tudtam hogy nem helyes amit csinálok, hogy két férfi közt vacilálok, taktikázok ki kell, megbánom, visszamegyek az előzőhöz..

És elgondolkoztam. Szerintem a legtöbb nő eleve úgy van kódolva biológiailag (még ha magának sem ismeri be) hogy a biztonságos hátteret keresi. Egy támaszt akivel jól érzi magát. Lehet hogy azt a támaszt már nem szereted, kipróbálsz valami újat és veszed a bátorságot, de aztán rájössz hogy van egy negatív oldala is, hiszen kiléptél a komfort-zónádból, nem áll mögötted senki aki elkapna, ha esel. Ezért visszatáncolsz hozzá. Ideig-óráig becsülöd, milyen jó az a biztos pont, csak hamar eljön a pont ahol újra unalmassá válik, mert nem volt véletlen az se, hogy egyszer már hazudott/lelépett. Bizonyára neki sem könnyű, nem találja a helyét, sehogy sem jó.

Ne kérdezz vissza a múltatokra. Mondd meg hogy szeretnéd lezárni, ne beszéljetek róla, tiszta lappal indulsz és ő már nem az életed része. Csak a huzavonát segíted elő ha próbálsz tapintatos lenni vele. Minél konkrétabban kiállsz magadért, annál előbb vetsz véget ennek a kellemetlen helyzetnek.

2015. jún. 24. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Na igen, ő sem tapasztalta még meg azt, milyen megalázó szerepben lenni. Neki ez természetes, hogy hülyíthet több pasast is, később jön majd rá, mennyire szemét volt.

Jól csinálod a dolgot, hogy nem válaszolsz neki, főjön csak a saját levében, megérdemli.

A lányok hiúságát az legyezgeti, meg általában minden emberét, ha minél többen rajongják körbe őket, ha meg valaki kiesik a sorból, az nekik dühítő.

Szépen lejjebb kell faragni a leányzó önértékelését, és megbecsüli azt, ami van.

2015. jún. 24. 03:27
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!