Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Képes legyek szakítani barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes legyek szakítani barátnőmmel a cigi miatt?

Figyelt kérdés

(Ugyan még mindketten 18 év alattiak vagyunk, de ide írom a kérdést.)

Közel egy éve vagyunk együtt, én nem dohányzom, jelenleg ő sem dohányzik, de szívta már egy fél évig azelőtt, mielőtt járni kezdtünk volna. Ez a téma már több hónapja fejtörést okoz nekem, azóta, mióta anno felvetette, hogy kívánja a cigit. Én ugyan bizakodóan próbáltam lebeszélni róla és elterelni a kedvét a dohányzásról, de ő mai napig annyit válaszol arra, mikor megkérdezem, hogy fog-e cigizni: "nem tudom".

Nagyon bosszant a dolog, sokszor szinte már teljes drogprevenciós előadásokat nyomok le neki annak érdekében, hogy megváltozzon a véleménye, de manapság ezek a beszélgetések többnyire veszekedésbe torkollanak. Hihetetlenül rossz érzés, hiszen ezt leszámítva gyakorlatilag felhőtlen a kapcsolatunk, jól megvagyunk.

Eltűröm a dohányos embereket, sajnos a családomban is van néhány, de azt, hogy a párom cigarettáznom, azt nem tudom elfogadni. Számomra teljesen taszító az is, mikor pár osztálytársam reggel becsengetés után kibújik a jó kis cigis társaság alkotta szürke füstből, és késve érkezik be órára a szagot magával vonszolva. Mondhatom, undorodom tőle. Igényes ember vagyok, és a barátnőm is az, mégis képes lenne ekkora áldozatokat hozni.

Kíváncsi lennék, ti hogyan látjátok a dolgot.

Valóban én lennék a legkegyetlenebb ember, ha azt mondanám: "válassz, vagy a cigi, vagy én"?

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. jan. 30. 17:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Minél többször hozod fel a témát,annál jobban el fogod taszítani magadtól.

Ugyanakkor megértelek.Én sem tudnék dohányzó nővel lenni.Rühellem a szagát.

Nálam ez kizáró ok egy kapcsolatban.

A döntés már a tied!

F40+

2016. jan. 31. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!