Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék barátnőmmel de nem szeretném megbántani. Szerintetek ezzel a szöveggel megbántom?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam..és szeretlek,nagyon megkedveltelek,de szerintem jobb lesz ha szakitunk mindkettőknek..:/

Sajnálom de így érzem jónak és szerintem neked is jobb lesz így..Sokkal jobbat érdemelsz(kaphatsz) mint én!Aki megbecsül és szeret.

Szeretném ha boldog lennél,de velem már nem hiszem hogy az lehetnél.Eddig se hiszem hogy olyan jó volt velem:/Sajnálok mindent..hogy ilyen rossz voltam,sajnálom hogy belém kellet szeretned,hogy megkellet ismerned..

Köszönöm neked ezt az időt amit kibírtál melletem és köszönök mindent amit tettél értem/nekem!!

Nem akarom hogy tovább szenvedj miattam.Szeretném ha boldog lennél és szerintem hosszútávon nélkülem könnyeben fog menni.

Remélem lesz egy sokkal jobb barátod mint én!

De remélem hogy lehetünk jóba..de megértem ha utálni fogsz emiatt..:/megis érdemelném.De azért bízok benne hogy lehetünk jóban.

Nagyon nehéz volt ezt megírni,de remélem megértesz.De megértem ha mégsem:/

Sajnálom..tudom hogy nem lesz jobb ettől hogy mondom de tényleg sajnálom.Remélem boldog leszel!

2015. ápr. 18. 23:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%

Első szakításod? Nekem úgy tűnik, hogy igen. Ne akarj jótékonykodni, vigasztalni, reményre adni lehetőséget, "nem illünk össze, a gond 'ez' és 'ez' és 'ez', jobb, ha külön folytatjuk", kész. Ez a "legyünk barátok" és "jobbat érdemelsz", "nem vagyok elég jó neked" és társai szánalmasak, akár adni, akár kapni. Ne akarj a barátja lenni, ha elhidegültetek volna egymástól, még talán menne, de így nem, hogy ő közben még szerelmes.

Ha nagyon haverkodni akarsz vele, akkor pár hónap múltán talán próbálkozhatsz, ha úgy látod (esetleg facebookon, vagy ismerőseitől), hogy továbblépett, így nem zaklatnád fel.

2015. ápr. 18. 23:41
 2/16 Toryy ***** válasza:
Ez nagyon sajnálatot keltő...
 3/16 anonim ***** válasza:

Hosszú....

Elmegyek és többet már nem fogsz látni.További szép életet!Szia....Ennyi.

4/16 RRR ***** válasza:

ha szakítsz ,úgyis megbántod

ez így hosszú

valami rövidebbet írj,ha már nincs vér a pucádban élőszóban

közölni vele

5/16 anonim ***** válasza:
55%
Sokkal jobbat érdemelsz(kaphatsz) mint én!- Ezeket a szánalmas dolgokat hagy, mert nagyon gáz leszel a szemében. Egyszerűen mond meg neki mi a baj, ha nincs és csak az éretlenséged, kalandvágyad miatt szeretnél szakítani, akkor kreálj problémát és mond azt, de ezeket amiket leírtál felejtsd el mert nagyon szánalmasak.
2015. ápr. 18. 23:44
 6/16 A kérdező kommentje:
egy suliba járunk és egymás mellet van a termünk szóval minden nap látom és ez nehezít a dolgon.
2015. ápr. 18. 23:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok a rizsa.

Nézd, sokszor megbántottalak, ennek nyilván az az oka, hogy nem illünk össze, nem toleráltuk egymásnak dolgokat. Ezért azt mondom, szakítsunk. Légy boldog mással! Köszi mindent!

2015. ápr. 18. 23:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is megérdemelné, hogy szóban közöld. Megbéntani meg fogod, ez elkerülhetetlen.
2015. ápr. 18. 23:45
 9/16 anonim ***** válasza:
mindenképp szóban mondd neki szerintem is. és annyi elég, hogy nagyon kedveled, de neked már ez nem olyan, meg nem szereted úgy, úgyhogy legyen vége. 16/L
2015. ápr. 18. 23:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezt a hosszú szöveget be fogod magolni?
2015. ápr. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!