Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani szeretnék barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék barátnőmmel de nem szeretném megbántani. Szerintetek ezzel a szöveggel megbántom?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam..és szeretlek,nagyon megkedveltelek,de szerintem jobb lesz ha szakitunk mindkettőknek..:/

Sajnálom de így érzem jónak és szerintem neked is jobb lesz így..Sokkal jobbat érdemelsz(kaphatsz) mint én!Aki megbecsül és szeret.

Szeretném ha boldog lennél,de velem már nem hiszem hogy az lehetnél.Eddig se hiszem hogy olyan jó volt velem:/Sajnálok mindent..hogy ilyen rossz voltam,sajnálom hogy belém kellet szeretned,hogy megkellet ismerned..

Köszönöm neked ezt az időt amit kibírtál melletem és köszönök mindent amit tettél értem/nekem!!

Nem akarom hogy tovább szenvedj miattam.Szeretném ha boldog lennél és szerintem hosszútávon nélkülem könnyeben fog menni.

Remélem lesz egy sokkal jobb barátod mint én!

De remélem hogy lehetünk jóba..de megértem ha utálni fogsz emiatt..:/megis érdemelném.De azért bízok benne hogy lehetünk jóban.

Nagyon nehéz volt ezt megírni,de remélem megértesz.De megértem ha mégsem:/

Sajnálom..tudom hogy nem lesz jobb ettől hogy mondom de tényleg sajnálom.Remélem boldog leszel!

2015. ápr. 18. 23:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Túl sablonos és szánalmas. Az igazi okot hozd föl, mert kerülöd az egészet. És legyen képed személyesen kettesben.
2015. ápr. 18. 23:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre én azt tudom mondani, hogy hadd döntsem már el, hogy kivel akarok lenni.

Egyszerűen mondd meg neki, hogy a részedről elmúlt. Nagyon sajnálod, de nem akarod őt becsapni, átverni, te így érzed és nincs értelme folytatni a kapcsolatot.

Ez a kifordított duma, amit leírtál, sokkal rosszabb és még szarabbul fogja érezni, mert basszus..majd én eldöntöm hogy mennyit szenvedtem/szenvedek és mennyit akarok melletted. Ez így olyan, mintha miatta akarnál szakítani, nem magad miatt, nem amiatt mert te már nem akarod folytatni.

Szóval mondd neki, hogy elmúlt és kész. NEm kell ezt nagyon túlragozni.

2015. ápr. 18. 23:58
 13/16 Fish1 ***** válasza:
Először is legyen benned annyi gerinc, hogy nem írásban közlöd vele, hanem szemtől szembe, szóban. Másodszor amit leírtál, elég elcsépelt dolog és tele van siránkozással, aminek semmi értelme. Harmadszor, bárhogy is mondod el neki, mindenképpen rosszul fog neki esni. Negyedszer, ne mellébeszélj, hanem adj meg neki és saját magadnak is annyi tiszteletet, hogy elmondod, hogy részedről mi nem működik ebben a dologban, magyarul, hogy mi a szakítás oka. Ezzel esélyt adsz neki arra, hogy rájöjjön a saját hibáira is, és a jövőben javíthasson rajta. Meg szerintem neked is könnyebb lenne a lelked, ha nem összevissza beszélnél és kerülnéd a valódi okot.
2015. ápr. 19. 00:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezzel...cöhh.

Szerintem bármilyen szöveggel megbántod.

Mond meg neki egyenes a szemébe röviden, és a lényeget. Persze nem bunkón,inkább finomabban. Ez egy jó tanács!

Hagyd el ezt a szöveget, olyan mintha egy szakítószöveggenerátor rakta volna össze. O.o

2015. ápr. 19. 00:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Először is:Mi a bajod vele?Azt kellene megbeszélni közösen, nem egyből szakítani, ha nincs igazán nyomós oka.Szerintem fontos hogy az ember tudja, miért hagyják ott.Ez a duma nem magyaráz meg semmit, ez tiszta mentegetőzés.A szakítás meg így is, úgy is roszzul esik, ettől neki kellemesebb nem lesz.

Engem is valami hasonló magyarázattal intézett el a barátom, úgy, hogy előtte abszolut semmi jelét nem mutatta, bármi baja lenne, sőt nagyon jól éreztük magunkat együtt, csak én idióta felhoztam egy témát, amit nem kellett volna és akkor "kiugrott a nyuszi a bokorból"....Egyetlen mentsége, hogy jóval fiatalabb nálam és tényleg nagyon mesze lakik és úgy láttam igazat mond, nem szakítani akart, csak...na mindegy,de ha ez a mentsége nem lett volna, szét kentem volna a srácot a falon! Volt egy régebbi eset is, mikor a srác az első együtt töltött éjszakánk utáni órában nyögte ki, hogy ő ezt mégsem akarja folytatni, mert neki nincs lelke elvenni engem a legjobb barátjától(persze ezt már előtte is sejtette).Nos, egy egész virágtartónyi cserepet küldtem utána.Bár hasznos volt, mert megjött az esze és már másnap délben bocsánatot kért és így nem lett szakítás!Pedig ős igazán kedvesen mondta el a "szakítási" óhaját.

Volt olyan is, aki csak úgy szó nélkül kisodródott az életemből.Akkor sokáig haragudtam, hogy szó nélkül lelépett, nem mondta meg egyenesen hogy mit akar, de valahogy úgy mondják, hogy a befejezetlen kapcsolatoknak soha nincs vége.Milyen igaz.Nem kell magyarázkodni, nem kell bántó szavakra emlékezni és nem lett végleg lezárva, mindig marad egy kis kapu, hogy ha mégis valaha újra összejönnétek, ott tudjátok folytatni, ahol abba maradt.Akár ezt, amit most így utólag írtam is mondhatod neki.

2015. ápr. 19. 00:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, én a nagymonológ után bizony megkérdezném, hogy MIÉRT akarsz szakítani, mert ez a kamurizsa nem az oka. Aztán, ha megint elkezdenéd, lehet első mérgemben kibsználak.
2015. ápr. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!