Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Képes legyek szakítani barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes legyek szakítani barátnőmmel a cigi miatt?

Figyelt kérdés

(Ugyan még mindketten 18 év alattiak vagyunk, de ide írom a kérdést.)

Közel egy éve vagyunk együtt, én nem dohányzom, jelenleg ő sem dohányzik, de szívta már egy fél évig azelőtt, mielőtt járni kezdtünk volna. Ez a téma már több hónapja fejtörést okoz nekem, azóta, mióta anno felvetette, hogy kívánja a cigit. Én ugyan bizakodóan próbáltam lebeszélni róla és elterelni a kedvét a dohányzásról, de ő mai napig annyit válaszol arra, mikor megkérdezem, hogy fog-e cigizni: "nem tudom".

Nagyon bosszant a dolog, sokszor szinte már teljes drogprevenciós előadásokat nyomok le neki annak érdekében, hogy megváltozzon a véleménye, de manapság ezek a beszélgetések többnyire veszekedésbe torkollanak. Hihetetlenül rossz érzés, hiszen ezt leszámítva gyakorlatilag felhőtlen a kapcsolatunk, jól megvagyunk.

Eltűröm a dohányos embereket, sajnos a családomban is van néhány, de azt, hogy a párom cigarettáznom, azt nem tudom elfogadni. Számomra teljesen taszító az is, mikor pár osztálytársam reggel becsengetés után kibújik a jó kis cigis társaság alkotta szürke füstből, és késve érkezik be órára a szagot magával vonszolva. Mondhatom, undorodom tőle. Igényes ember vagyok, és a barátnőm is az, mégis képes lenne ekkora áldozatokat hozni.

Kíváncsi lennék, ti hogyan látjátok a dolgot.

Valóban én lennék a legkegyetlenebb ember, ha azt mondanám: "válassz, vagy a cigi, vagy én"?

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. jan. 30. 17:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te mindenáron és makacsul bele akarsz szólni az életébe, szerintem inkább hagyd békén. Örökre.
2016. jan. 30. 19:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem a kérdésbe beleírni, hogy a válaszolók legyenek szívesek leírni azt is, hogy ők maguk dohányoznak-e...
2016. jan. 30. 19:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én az első válaszomnál leírtam, de le lettem pontozva...
2016. jan. 30. 19:45
 14/21 anonim ***** válasza:
7%
A dohanyosok igenytelen emberek egytol egyig. Igenytelen emberrel pedig nem jarnek. Fel nen foghatom hogy egy lanyt hogy nem zavar hogy budosek a ruhai, a lehellete, csunya lesz a bore, budos lesz a haja. Ilyen igenyszintu emberrel nem lennek egyutt mert ez undorito. Szanalmas az osszes. Nekem is van dohanyzo fiatal lany rokonom, mindig elkezdi hogy o milyen igenyes stb. aztan meg omlik a bago szag a megsargult fogai kozul. 19 eves.
2016. jan. 30. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én magam nem dohányzok, de ennek ellenére azt mondom, hogy ezt így valahogy nagyon rosszul csinálod. Érthető igen, hogy te csak jót akarsz, óvni akarod, stb. De először is ez egy szenvedélybetegség. Ha valaki le is szokik róla, lélekben mindig függő marad, és időről időre meg fogja kívánni. Ne büntesd azért, ha ezt megmondja neked, inkább próbáld megérteni, mekkora akaraterő kellhet hozzá, hogy visszafogja magát, és légy büszke rá, hogy ugyan legszívesennen azt tenné, mégse cigizik (leszámítva azt az egy esetet, amiről írtál). Különben ennek az lesz a vége, hogy vagy titokban fog cigizgetni, vagy megelégeli a folytonos csesztetést és otthagy téged. Nem vagy kegyetlen, hogy szeretnéd leszoktatni, de jelenleg nulla empátiát tanusítasz vele szemben. Holott ő igyekszik neked megfelelni. Egyébként pedig még egy utolsó gondolat... ha ő maga nem akar leszokni, akkor erőlködhetsz meg követelőzhetsz amennyit akarsz. A helyedben elgondolkodnék rajta, hogy mi az erősebb: az iránta érzett szerelmed, vagy a cigiundorod.
2016. jan. 30. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
Néha elgondolkodom azon, hogy már csak azért lenne érdemes rászokni a cigire, hogy kiszűrhetőek legyenek az olyan primitív idióták, mint például a 14. válaszoló.
2016. jan. 31. 08:47
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
Hát tudjátok mit bár én sem jöttem volna össze dohányzó férfival azóta csak a gondom van belőle. Először is sokszor cigiszagú lesz a holmim akárhogy meg akarom óvni a lakásuk miatt meg a közelemben cigizik.Anyám meg észreveszi és már majdnem azthitte dohányzok. Passzívan dohányzok csomót mert beszélni akar velem közbe vagy cigifüst kerül a légtérbe. Ráadásul őröljük fel egymást és alig van némi élvezet a kapcsolatunkban az is csak a sze.x miatt de mégis szeretjük egymást. Már májusban szakítani kellett volna többször rá is szántam magam de nehéz mert visszakönyörgi magát vagy visszahódít meg magányos elhagyatott vagyok nélküle.Ráadásul amiben segített azzal is csak bajom lett.Most megint gondolatban eljutottam ehhez hogy vége legyen kicsit jobban válogatok vagy szingli maradok ilyen slamasztikába nem keveredek. A magánnyal van a baj hogy másra nem igen számíthatok ennyire.
2016. jan. 31. 12:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem dohányzom, én is allergiás vagyok arra, hogy mások füstjét szívjam, de nekem sem ő tűnik ellenszenvesebbnek.
2016. jan. 31. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát, ha attól primitív idióta vagyok kedves utánam kommentelő, mert szerintem igénytelen a büdös ruházat, büdös haj, kéz, köröm, és a fakó, "dohányos" bőr, ám legyen. Büszkén vagyok az, és inkább vagyok ilyen, minthogy egy olyannal legyek együtt, aki súlyos pénzeket képes arra költeni, hogy undorító, büdös legyen a külseje. Nem tudom, ki a hülyébb... :D.
2016. jan. 31. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Te.
2016. jan. 31. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!