Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kell így lennie? El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell így lennie? El kell Őt engednem?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint egy éve együtt vagyok, nagyon különleges srác, igazából ez fogott meg benne. A kapcsolat elején ott volt bennem a szokásos izgalom, aztán egyre jobban megismertem és már nem izgultam és előtte teljes mértékben adhatom önmagamat, ami az előző fiúknál nem így volt.

Nagyon megszerettem, azt érzem, hogy lelki társak vagyunk és nagyon jól elszórakoztatjuk egymást, sohasem éreztem eddig egyetlen férfinél ezt a felszabadultságot DE

van egy óriási nagy probléma, hogy eddig az előző barátaim iránt teljesen mást éreztem, Régebben 100X átöltöztem míg találkoztam a másikkal, verseket írtam a naplómba róluk, mindig azon gondolkoztam, hogy vajon szeretnek-e, néha lángolt az arcom ha találkoztam velük.

Most meg minden megszokott Ő nagyon szeret engem.

Nem tudom, hogy mi a szerelem :( de kezdem azt érezni, hogy a barátomba lehet hogy nem vagyok szerelmes? ÉS AKKOR SZAKÍTANUK KELL :( pedig nagyon szeretem :(

DE EZ mindig ott motoszkál a fejemben, hogy hol van a szenvedély, az ellenmondás a feszültség, ami a régi kapcsolataiban ott voltak...

LÉgyszi ne oltsatok be :(

#mi-az-hogy-szerelem
2016. jan. 27. 23:37
 1/10 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, tudom kicsit későnérő
2016. jan. 27. 23:40
 2/10 Blade Bone ***** válasza:
68%
Egy szóval túl rendes a srác?
2016. jan. 27. 23:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne engedj ennek az érzésnek, folytsd el valahogy mert ha úrrá lesz rajtad, akkor rossz vége lesz:( igazából nem tudom hogyan lehetne ezt a szerelmet fellángolni, de nagyon helyesen tudsz szeretni amint látom:)
2016. jan. 27. 23:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Ezeket a férfiakat cserélitek le a pemzlis focistákra, olyankor dúl a love, aztán jöttök ide rinyálni, hogy mennyire át lettetek bäszva.
2016. jan. 27. 23:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon rendes egy igazi kincs

Valóban a korábbi barátaim nem voltak azok és loholtam utánuk :(

2016. jan. 28. 00:02
 6/10 Blade Bone ***** válasza:
Szerintem egyébként szerelmes vagy, csak túl lapossá vált a kapcsolat, vigyetek bele egy kis színt, kalandozzatok vagy csináljatok bármit ami jókedvre derít. Nézzétek meg, hogy az élet más terein is tudtok e együtt remekelni, ha igen akkor ezek a dolgok mégjobban össze fognak benneteket kovácsolni. :)
2016. jan. 28. 00:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Uramisten....
2016. jan. 28. 01:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ja, hetes, ez facepalm a javából...
2016. jan. 28. 01:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A szerelem elmúlik 2-3 év alatt, a kötődés viszont tovább erősödik és a vonzalom is megmarad. Ha ezek megvannak akkor nincs gond. De ha nagyon ezen gondolkodsz, akkor valószínű nincsenek meg.
2016. jan. 28. 04:27
 10/10 Költőnő? ***** válasza:
Attól h nem akarsz benne elégni, még lehet szerelem, csak másmilyen.
2016. jan. 28. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!