Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170cm nőnek hány kilonak kell lennie, hogy fullos teste legyen?
Ez egy teljesen értelmetlen kérdés.
Van izmos, szép test 60kilóval és van plöttyedt, tónustalan 50kg-val is. A súly kb. semmit nem mond el az ember testéről.
45-55
bár attól függ, hogy mit értesz fullos alatt.
van akinek a fullos 170cm magas nő 90+ kilótól kezdődik.
Ez erősen függ attól, hogy milyen testalkatod van.
Ha esetleg küldenél privibe képet, akkor meg tudnám mondani, hogy a te esetedben mennyi lenne az ideális.
Körte alakod van, hát ezzel most sokat tudok kezdeni. Akkor egyszerűbb ha lefőzöd magad pálinkának és megiszod magad, nem?
Férfiaknál is és nőknél is hozzáértők meg tudják mondani mennyi a felesleg rajtuk, és milyen lenne az ideális testsúly. Én pl 184 cm vagyok és széles vállú, alapvetően izmos mezomorf testalkatú. Az izomnak sokkal nagyobb a fajsúlya mint a zsírnak, ezért nekem jobban áll, a nagyobb tömeg.
Legalább annak nézz utána akkor, hogy ektomorf, endomorf vagy mezomorf testalkatú vagy. Ne ilyen gyümölcsöket mondj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!