15 éves lánynak hány kilónak kellene hogy legyen?
15 éves lány vagyok,vékony. a magasságom 167 és 43 kiló vagyok. Iszonyat vékonynak találják mások de nem tudok hízni! Mennyi lenne az átlag amit el kellene érnem?
Mivel nem vagyok valami vastag erős testileg ezért mellben sem vagyok valami jó... Ötlet hízásra?
Neked ilyen az alkatod,ez nem atok,hanem inkabb aldas.Gyors az anyagcsered.Barcsak nekem lenne ilyen a testalkatom.Batyam is ilyen, o par dekagrammokat hizik,de mar annak is orul.
egy 15eves lanynak a sulya attol is fugg hogy hany cm.En kb.akkora vagyok mint te,167cm 55kg.Es en jelen esetben fogyni akarok,mert en nem orokoltem olyan jo geneket,mint a batyam.Konnyen hizok.Nagyon konnyen.Szoval igen,orulj hogy ilyen vagy,barmit ehetsz,nem kell figyelned semmire.A mell meg megno magatol is,szoval nyugalom.Tudom most nem segitettem sokat,de tenyleg en orulnek ha mindent ehetnek,es nem hiznek,hidd el nem valami alom hogy eszel egy zacsko chipset es hiztal 2kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!