Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit érez az exbarátjai v. exbarátnői iránt?
Miért nem érdekelnek? Mert mindről kiderült valami, amivel nekem ártottak. Volt aki nagy szerelmem volt, életem első szerelme, megajándékozott egy szép emlékkel, egy nemi betegséggel, a 4 év alatt pedig kialakított magának egy másik kapcsolatot, az utána következő az exével csalt a hátam mögött és kibeszéltek, a 3. egy szenteste szakított velem, újra össze jöttünk, majd szétmentünk, mert megtudtam, megcsalt.
Volt aki betegesen féltékeny volt, a legtöbb az exe után rohant stb... szóval nem érdekelnek. És nem is szeretném őket többet látni.
Egyel muszáj tartanom a kapcsolatot a közös gyerekünk végett. Vele jóban voltam sokáig, de ezt megdöntötték dolgok, már nem szívesen tárgyalok vele.
A többivel nem beszélek, de igazán csak egyet utálok nagyon, és nem akarom làtni, csak sajnos utcán pàrszor már sikerült, azt volt, hogy megkérdezte, miért nem köszönök, és miért fordítom el a fejem. Mondjuk mert nem akarom megismerni se...
Az utolsó exemen elég nehéz volt túltenni magam, de mióta együtt vagyok az aktuális párommal, nem érdekel egyik se, hogy mi van velük.
Az elsővel néha összefutunk, elbeszélgetünk, pár havonta facebookon is beszélünk 1-2 mondatot, de nem járunk össze vagy ilyesmi, ő olyan kedves ismerős kategória maradt.
A másodikkal nagyon jó barátok maradtunk, sok dologban segít nekem azóta is, attól még hogy kapcsolatként nem működött bírom őt emberileg.
21/L
Én nem haragszom egyik exemre sem, sőt részemről maradhatott volna a korrekt elválás is, de ahogy fent említette valaki, ehhez egyrészt két ember kell, másrészt egy bizonyos érettség is. Sajnos a másodiknak nem volt és hagytam neki, hogy az elsővel teljesen megszakadjon a kapcsolat.
Egyébként azt figyeltem meg, hogy inkább felégetik az emberek a hidat maguk mögött, csak ne kelljen szembesülniük a másikkal.Attól, hogy nem jött össze még lehet normálisan elválni és fent tartani a kapcsolatot... erre pedig nem mindenki alkalmas!
Egyébként én mélységesen tisztelem és szeretem őket (mint embert), hibáik ellenére életem részei voltak és mindig azok is maradnak. Ennyi! Nem több és nem is kevesebb!
1. nagyon csúnyán átvert, megcsalt de mégse volt képes őszinte lenni, pedig rá is kérdeztem, hogy nem -e másik lány miatt szakít? szemrebbenés nélkül hazudott..aztán rá egy hétre kirakta a facebookra,hogy együtt van egy másik csajjal.. a kapcsolatuk évfordulóját pedig akkora tették be, amikor mi még együtt voltunk.. szóval nagyon gerinctelennek tartom, az utcán ha látom inkább elfordulok. legalább az őszinteséget elvártam volna, ha már megcsalt..de akkor is megvárta hogy jó lesz -e a másik csaj, addig nem szakított amíg nem volt biztos,hogy vele össze tud jönni.
volt ezen kívül pár másik rövidebb kapcsolat, mondjuk úgy randipartnerek:D akikkel ismerkedtem meg elvoltunk pár hónapig. de nem sorolnám komoly kapcsolatnak. közülük van olyan aki néha rámír,hogy mi van velem. de van akivel csak köszönünk az utcán ha látom és ennyi. de egyikkel se vagyok haragban, kultúráltan megbeszéltük, hogy nem passzolunk össze. örülök ha valamelyiknek azóta hozzá illő barátnője van. ők is örülnek ,hogy boldog vagyok a párommal. szerintem lehet ezt kultúrált módon intézni, de persze ehhez kell az,hogy közös megegyezéssel menjünk szét. mert ahol az egyik fél még szerelmes és nem akar szakítani, csak a másik , ott általában nem szokott nagy barátság lenni szakítás után,hiszen az egyiknek nagyon fájna.
Engemm is megcsalt az exem, ossze-vissza dugott mindenkivel(koztuk egy kozeli ismerosunkkel is smarolt egy bulin, ugy, hogy en is ott voltam-semmi gerince nem volt).
Amikor meg rakerdeztem, szemrebbenes nelkul hazudott. Miutan szakitottunk, hasonloan egy masik valaszolohoz, mar ra 2 napra lett baratnoje, akivel amugy meg a kapcsolatunk alatt egy koncerten talalkozott. Gondolom ot is meghuzta, aztan megtetszett neki.
Gyulolom ot es vhol magamat is , hogy en egy ilyen ferget szerettem. Sokszor gondolok arra, mmi lenne ha talalkoznek vele veletlenul...valoszinu levegonek neznem, de megerdemelne, hogy lekopjem, vagy beverjek neki egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!