Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit érez az exbarátjai v. exbarátnői iránt?
1.
miért nem akar?
2.
egyszer ők is az életed részei voltak, ennyire nem hiányoznak?
3.
Miért volt olyan különleges az az egy?
bocsánat amiért ennyit kérdezek.
Nem érdekel mi van vele és soha többé nem is akarom látni. Borzasztóan megbántott, de nem haragszom már, mert nincs értelme, viszont ne kerüljön a szemem elé.
23/l
Nekem alapjáraton nem lett volna bajom egyik exemmel sem.Van akit teljesen elfelejtettem,van aki a mai napig egy nagyon jó barátom és napi szinten beszélgetünk.
És van egy aki nagyon dühös rám.Én léptem ki és ez mély nyomott hagyott benne.Minden kapcsolatot megszakított velem.Nem bánom végülis,mert rájöttem,hogy egy sérült lelkibeteg ember aki végig kihasznált amíg együtt voltunk...Valahol örülök is,hogy ő "hisztizett" be ,és nem nekem kellett ilyen gyermekies dolgokhoz folyamodnom.
A kedvencem pedig a zaklató ex. Na ő minden évben felkeres 2x aztán elkezd traktálni a perverz dolgaival és ajánlatokat tenni:)
Az első pár nagyon nem érdekel. Akik most voltak, időrendi sorrendben:
3) Vele néha beszélünk, elvileg le is feküdtünk volna párszor barátként, de talált egy pasit.
2) Vele nem nagyon beszélek, de ismerősöm a közösségi oldalakon.
1) Szeretem és gyűlölöm. Ő volt életem első szerelme, majd minden figyelmeztetés nélkül megcsalt, és most nagyon boldog az új kapcsolatban... Szerencsére egyre kevésbé hiányzik ő, csak inkább az, amit ő jelentett, illetve akinek őt hittem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!