Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki mit érez az exbarátjai v....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit érez az exbarátjai v. exbarátnői iránt?

Figyelt kérdés
gyűlölitek, szeretitek, leszarjátok őket? Van akivel jóban vagytok és van akit soha látni nem akartok többé?
2016. jan. 14. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az első már szimplán nem érdekel, a másodikkal szívesen lennék jóban, de ő nem akar.
2016. jan. 14. 10:53
 2/18 anonim ***** válasza:
Van saját életem, így kb. leszarom őket, nem érdekelnek.
2016. jan. 14. 11:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Egy exemmel jó barátok maradtunk. A többi eszembe sem jut.
2016. jan. 14. 11:05
 4/18 A kérdező kommentje:

1.

miért nem akar?

2.

egyszer ők is az életed részei voltak, ennyire nem hiányoznak?

3.

Miért volt olyan különleges az az egy?

bocsánat amiért ennyit kérdezek.

2016. jan. 14. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem érdekel mi van vele és soha többé nem is akarom látni. Borzasztóan megbántott, de nem haragszom már, mert nincs értelme, viszont ne kerüljön a szemem elé.

23/l

2016. jan. 14. 11:17
 6/18 anonim ***** válasza:
3. vagyok: Azzal lehet barátságban elválni, aki ehhez elég intelligens. A legtöbb esetben az volt a gond, hogy haragudni akartak, mert úgy könnyebb. Ez az "egy" azért volt különleges, mert volt lelki ereje megbeszélni a dolgokat, lezárni és tovább lépni. Így most őszintén tudunk örülni egymás boldogságának, tudunk találkozni és barátok lenni. Attól, hogy nem mi vagyunk egymásnak az igazi, még valamiért együtt voltunk. Mert sok bennünk a közös. És ez jó alap a barátsághoz. Csak lelki érettség kell hozzá. Na, meg az, hogy ne gerinctelen viselkedés legyen az oka a szakításnak. Azzal, aki megcsalt én sem barátkozom, értelemszerűen.
2016. jan. 14. 11:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Ugyan egyszer az életem részei voltak, de ma már nem azok. Pusztán az emlékek miatt meg nem fogom érdeklődéssel kísérni egyikük sorsát sem- szóval én a totál közöny állapotában vagyok, ami az exeket illeti. Jó volt, szép volt, vége van. A középiskolára sem gondolok nap nap után nosztalgikusan, pedig az is egy igen jelentős, meghatározó és nem kevéssé boldog időszaka volt az életemnek. De az már a múlt, már nem érdekel.
2016. jan. 14. 11:21
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom egyikkel sem a kapcsolatot, de van akinek örülök,pl a sikereinek,mert azért tudok róla közösségi oldal alapján, illetve van akiről márcsak lekezelően tudok gondolni.
2016. jan. 14. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem alapjáraton nem lett volna bajom egyik exemmel sem.Van akit teljesen elfelejtettem,van aki a mai napig egy nagyon jó barátom és napi szinten beszélgetünk.

És van egy aki nagyon dühös rám.Én léptem ki és ez mély nyomott hagyott benne.Minden kapcsolatot megszakított velem.Nem bánom végülis,mert rájöttem,hogy egy sérült lelkibeteg ember aki végig kihasznált amíg együtt voltunk...Valahol örülök is,hogy ő "hisztizett" be ,és nem nekem kellett ilyen gyermekies dolgokhoz folyamodnom.

A kedvencem pedig a zaklató ex. Na ő minden évben felkeres 2x aztán elkezd traktálni a perverz dolgaival és ajánlatokat tenni:)

2016. jan. 14. 12:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Az első pár nagyon nem érdekel. Akik most voltak, időrendi sorrendben:

3) Vele néha beszélünk, elvileg le is feküdtünk volna párszor barátként, de talált egy pasit.

2) Vele nem nagyon beszélek, de ismerősöm a közösségi oldalakon.

1) Szeretem és gyűlölöm. Ő volt életem első szerelme, majd minden figyelmeztetés nélkül megcsalt, és most nagyon boldog az új kapcsolatban... Szerencsére egyre kevésbé hiányzik ő, csak inkább az, amit ő jelentett, illetve akinek őt hittem.

2016. jan. 14. 12:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!