Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Pár napja megtudtam, hogy az exemnek új barátnője van, méghozzá úgy hogy egy hónapja sincs hogy szétmentünk (több mint 3év után), facebookon tiltott, gondolom így próbálva titkolni előttem hogy máris becsajozott.. de vannak még közös ismerősök és megtudtam a lány nevét, és rákerestem... tudom nem kéne de kíváncsi voltam,és kiderült hogy egy hidrogénszőke csajról van szó, ami csak azért vicces(??) mert tavaly amikor én először befestettem a hajam világosabbra az első reakciója az volt "tudod jól hogy útálom a szőkéket".
Ráadásul, nem tartom magam szépnek, de még így is azt érzem, hogy lejjebb adta a mércét.. ha értitek mire gondolok.
Kárörvendő vagyok, de jogom van, nem?
2016. jan. 12. 20:43
41/41 A kérdező kommentje:
:D :D :D
2016. jan. 17. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!