Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezért rossz ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Pár napja megtudtam, hogy az exemnek új barátnője van, méghozzá úgy hogy egy hónapja sincs hogy szétmentünk (több mint 3év után), facebookon tiltott, gondolom így próbálva titkolni előttem hogy máris becsajozott.. de vannak még közös ismerősök és megtudtam a lány nevét, és rákerestem... tudom nem kéne de kíváncsi voltam,és kiderült hogy egy hidrogénszőke csajról van szó, ami csak azért vicces(??) mert tavaly amikor én először befestettem a hajam világosabbra az első reakciója az volt "tudod jól hogy útálom a szőkéket".

Ráadásul, nem tartom magam szépnek, de még így is azt érzem, hogy lejjebb adta a mércét.. ha értitek mire gondolok.

Kárörvendő vagyok, de jogom van, nem?

2016. jan. 12. 20:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
9es vagyok. Egy karorvendotol ezt boknak veszem :D
2016. jan. 12. 21:19
 12/41 A kérdező kommentje:
helyes, örültem ;)
2016. jan. 12. 21:23
 13/41 anonim ***** válasza:
Lehet, csak neked nem áll jól a szőke.
2016. jan. 12. 21:32
 14/41 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik, és ez a lényeg :)

Mellesleg tényleg jól áll, nem csak én mondom.

2016. jan. 12. 21:37
 15/41 A kérdező kommentje:

De mi ez itt egyébként?

Idejöttem hadd szapulja már más is kicsit az exem, ne csak én, erre mindenki engem szapul...

ááh, bennetek se lehet már bízni :D

2016. jan. 12. 21:38
 16/41 anonim ***** válasza:
Hát azért nem mindenkinek áll jól. Ismertem egy csajt, mindig is sötétbarna haja volt, aztán egy nap szőkére festette (a mai napig az) pedig sztem borzasztóan áll neki, tekintve, hogy elég fehér bőrű, a túl világos bőrűeknek sztem nem áll jól a szőke haj. Persze lehetnek kivételek, de lehet a pasidnak mégse tetszett, attól h neked igen.
2016. jan. 12. 21:39
 17/41 anonim ***** válasza:

"Idejöttem hadd szapulja már más is kicsit az exem, ne csak én, erre mindenki engem szapul.."

mert miért kéne szidni?? :D tett bármi rosszat? :D

amúgy azért vagy te szidva, mert értelmetlen a kérdés, és aki rákattint, többet vár, nem egy ilyen unalmas sztorit :D

bocsi :c

2016. jan. 12. 21:41
 18/41 A kérdező kommentje:

Na itt a különbség!

Én kicsi koromban szőke voltam, aztán ahogy nőttem átmentem ilyen rozsdás szőkébe. Akik régóta nem látott észre se vette hogy befestettem, mert mindig is szőke voltam.

Nem mellesleg szőke és szőke között is van különbség. Van a hidrogén szőke, meg az arany szőke. Nekem a második

van, mivel az eredetim is az, csak sötétebb árnyalat.

De mit magyarázom itt magam?? :D Jól áll és kész. Miért nem lehet elhinni? Az exem annó csak dacból mondta hogy nem tetszik neki, a fenti példa is mutatja, hogy igenis szereti a szőkéket :))))

2016. jan. 12. 21:45
 19/41 anonim ***** válasza:
akkor képetttt!!!!!!!44444444négynégyNÉGYNÉGY
2016. jan. 12. 21:47
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

"Idejöttem hadd szapulja már más is kicsit az exem, ne csak én, erre mindenki engem szapul... "

Miert nem ezzel kezted?

Az exed jol pofara esett, tobbet nem lesz olyan baratnoje mint te :D

2016. jan. 12. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!