Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3,5 éves kapcsolatom óriási pofonnal ért véget, pedig azt hittem ő életem szerelme. Hogyan dolgozhatom fel ezt?
Lehet, és kell is. Nem lesz könnyű, erre készülj fel. Vannak olyan partnerek, akik nagyon mély nyomot/sebet tudnak hagyni, és nagyon nehéz túllépni rajtuk.
A gyűlölet is az érzelem egyik formája, és ... nem könnyű.
Kicsit hasonló a történetem, bár mi még csak fél éve voltunk együtt. Rendkívül szerelmesek voltunk, elképzelni sem tudtam, hogy érezhetek ilyet, és — úgy éreztem — ő sem. Tegnapelőtt egy buli után egy fiúnál "aludt", aki egy éve szerelmes belé. Utána meg még neki állt feljebb, hogy én milyen rossz barát voltam. Egyszerűen nem értem.
A gyűlölet szerintem nem megoldás. Vagyis én könnyedén állhatnék rajta bosszút, mert megvannak a módszereim (gondolok itt több száz meztelen képre, szexvideóra, facebook-beszélgetésekre, amelyeket meg tudnék szerezni...), de nem teszem. Igyekszem elfelejteni, és egy kicsit reménykedem, hogy van lelkiismerete, ami majd szépen felőrli. De kétlem, egy ilyen után szerintem elképzelhető, hogy szociopata.
Mindenesetre sajnálom, próbáld meg elfelejteni te is. Tudom, nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!