Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás! Ha ti szakítottatok, békében, vagy haraggal, óriási összeveszéssel váltatok el minden kapcsolatot megszakítva?
Meséljetek már, kiváncsi vok rá h ki hogy szakított, tapasztalatokra hogy melyik forma a "jobb" vagy "megfelelőbb" , vagyis hogy kinek mi jött be, bár tudom h szakításban nincs "jó" ha el kell válni.. melyik a jobb? Békében, barátsággal elválni, vagy minden kapcsolati formát megszakitani (Pl. Facebookon tiltás, stb)
L.23
Az első 4 kapcsolatomban mindig velem szakított az illető lány, én mindig jól ellettem volna még. Talán túl kényelmessé is váltam, nemtom.
Aztán volt egy közös megegyezéses szakítás, utána meg 2 alkalommal én vetettem véget neki és volt egy nagy-nagy pofára esésem, ahol elég csúnyán, szó szerint be lettem etetve, aztán le lettem koptatva.
Nem vagyok egy hirtelen haragú ember és az összes szakításom nagyon békés volt, szerintem ez így is van jól. Nekem mindig megmaradt az igényem arra, hogy tartsam a kapcsolatot (kivéve amikor megaláztak), de úgy tapasztaltam, a lányok többsége erre nem vevő annyira. Az exeim közül többen most jó barátaim, egy van, akivel kicsit neccesebb a viszony, ő megcsalt ugyanis.
A legkönnyebb szakítás az volt, amikor egyikünk sem volt igazán szerelmes.
24F
Nekem eddig 3 volt, és a 4.barátom most van.:)
Elsőnél semmi nem volt békésen elfelejtettük egymást.:)
Kettesnél, megtudtuk volna ölni egymást, annyira utáltuk egymást(megcsalt).
Harmadiknál, pedig kb semmi nem volt. Bár nem beszélünk, de meg van ismerősnek.
Negyedik meg még tart, remélhetőleg sokáig.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!