Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megér a füves cigi egy szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megér a füves cigi egy szakítást?

Figyelt kérdés

A barátom bevallotta, hogy bizony-bizony ha alkalma adódik rá, akkor szívesen elszív egy-egy füves cigit. Szerinte ez normális és őt megnyugtatja és különösen szex előtt szereti elszívni mert akkor nem kell koncentrálnia.

Én most szörnyen nagyot csalódtam benne, azt hittem hogy egy normális gondolkodású sráccal jöttem össze, erre kiderül hogy drogozik, még ha a marihuána könnyű drognak is számít. Velem is úgy akarta csinálni hogy előtte elszív egyet, de én meg nem akartam úgy lefeküdni vele hogy tudatmódosító szer alatt áll, így egy kicsit tönkrement az esténk.

Jogos hogy így ki vagyok akadva miatta?

2015. dec. 6. 22:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

Az én párom sokáig csinálta ezt, 1-2 havonta egy cigi. Aztán letette, mert megunta.

Én próbálkoztam vele egy darabig, de abszolúte semmi hatással nem volt rám, nem éreztem tőle a világon semmit, így fölöslegesnek tartottam folytatni :D

ÉN személyszerint ennyin nem akadnék ki. Nyilván ha téged zavar, akkor téged zavar, és kész. Most ha avalaki itt azt írja, hogy őt nem zavarja ha a pasija heroinista, akkor hirtelen te is toleránsabb leszel? :D Ugyan már. Keress olyat, aki még ennyit se drogozik, ő meg keressen olyat, akit nem zavar, és mindketten boldogok lesztek, ennyi.

21/L

2015. dec. 6. 23:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Ez poén:D

Mi lenne,ha bevezetnék?

Elcsendesedne itt,és máshol is a sok konzervatív gondolkodású, szűklátókörű egyén.

Mivel Magyarországon vagyunk,gyanítom minden második füvesnek papírja lenne róla,neki ez jár, legálisan használja.

A csúszópénzek országában,a találékony arcok könnyen megélnek :D

2015. dec. 6. 23:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem fér bele, akkor szakíts vele, ennyire egyszerű. A fű egyébként pont ugyanaz a kategória, mint a sima dohányzás vagy az alkohol. Ha téged az nem zavar, akkor ettől se kell félned. Ha nem szeretnél alkoholista sráccal járni vagy dohányossal vagy olyannal, aki mondjuk 2hetente lerészegedik, akkor reális, hogy füvessel sem akarsz. Ha csak az illegális része meg az hogy ez márpedig drog zavar, akkor nem kell rögtön szakítani. De igen, én is szívtam már el párat, volt ismerősöm aki napi szinten szívta, olyan is aki heti 1-2x, és hát... Nem kell ez neked szerintem. Attól bajod nem lesz, ha évente 2 szál cigit elszívsz vele, de ha már ez heti rendszerességig jut, az már ahogy látom a te értékrendedbe nem fog beleférni. Az a kérdés, hogy ez a "ha alkalma adódik rá" milyen gyakran van.
2015. dec. 6. 23:38
 24/26 anonim ***** válasza:
33%

Szívjad akkor.

2015. dec. 6. 23:48
 25/26 anonim ***** válasza:
63%

Köszi, de nem.

Már nem.

Évek óta nem füvezek, semmi értelme, csak a pénzt viszi,de azt nagyon.

Csak jókat röhögök az ilyen szűklátókörű, karót nyelt barmokon, mint itt 1-2. okostojás, akik Mariskát csak a Híradóban láttak, és osztják az észt ezerrel.

2015. dec. 6. 23:52
 26/26 Fuk de cámel válasza:
71%
mennyi idős vagy? az alkohol, a tea meg a kávé is drog. egy hülye ciginek meg nincs olyan nagy hatása, mint ahogyan azt te képzeled. olyasmi, mint egy nyugtató. hidd el, sokkal nagyobb probléma lenne, ha inna. a cigi az semmi. és ha ennyiért szakítanál vele akkor tedd azt, többet érdemel, mint egy olyan lányt, aki egy nyomorult füvescigiért otthagyja.
2015. dec. 7. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!