Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér a füves cigi egy szakítást?
A barátom bevallotta, hogy bizony-bizony ha alkalma adódik rá, akkor szívesen elszív egy-egy füves cigit. Szerinte ez normális és őt megnyugtatja és különösen szex előtt szereti elszívni mert akkor nem kell koncentrálnia.
Én most szörnyen nagyot csalódtam benne, azt hittem hogy egy normális gondolkodású sráccal jöttem össze, erre kiderül hogy drogozik, még ha a marihuána könnyű drognak is számít. Velem is úgy akarta csinálni hogy előtte elszív egyet, de én meg nem akartam úgy lefeküdni vele hogy tudatmódosító szer alatt áll, így egy kicsit tönkrement az esténk.
Jogos hogy így ki vagyok akadva miatta?
Rengeteg drogos ismerősöm van.Sőt,sokszor mellettem csinálják.
Tudom jól,hogy mit tesz az emberrel.Persze,aki csinálja,az sosem ismeri be.
A mértéktelen alkoholfogyasztás is elítélendő.
De pl egy héten egyszer meginni egy pohár bort egy jó steak mellé nem ugyanolyan, mint elszívni egy füves cigit.
Ha érted, mire gondolok.
"9
Felesleges magyarázni, ezt már megtanultam.
Egyeseknek úgyis csak egy senkiházi drogos leszel mindig.
Miért kell az alkoholistákkal mentegetőzni?
Az sem jobb.
És igen,az alkoholista sem úgy kezdi,hogy már alapból függő.
Annyiból jogos hogy elég gáz volt az időzítése.
Mondjuk nem értem mi az hogy nem kell koncentrálnia?
Mért kéne a sexre rákoncentrálni? Gátlásos vagy mi? Fura.
Megmondom viszont őszintén, régen elvből elítéltem a füvet, ma már azt mondom nincs abban semmi ha ritkán elszív valaki egyet. Nem hinném hogy károsabb mint a dohányzás, alkohol, vagy azt is mondhatnám az sem jobb ha a stressz nyomja szét a fejed. Szerintem addig rendben van amíg nem csinál belőle rendszert. A kérdés az hogy téged ez mennyire zavar? Beszéld meg vele a dolgot ha amúgy jó fej. Mikor veled találkozik ne füvezzen, vagy ne álljon a hatása alatt, ez is egy opció.
Ha Hollandiában lennél ahol ez legális és mindennapos akkor is ez lenne vagy csak az itteni törvények és anyuék hatására gondolod azt, hogy nem normális az aki NÉHA füvezik? Mivel rosszabb mint hullára bebäszni? Semmivel. Sőt én azt mondom inkább füvezzen a világ mint alkoholt igyon. Nézd meg milyen az aki évek óta iszik vagy csak éppen levert 10 pálinkát és nézz meg egy olyan embert aki évek óta füvezik vagy éppen be van szívva. A részegen látni fogod, hogy K.O., járni alig tud, vezetni még annyira sem, beszéde zavart stb. A füvesről meg lehet meg sem mondod, hogy ma már a második szívta el. Több ismerősöm is van akik fogyasztanak füvet napi rendszereséggel, én tudom róluk, de akik nem azok észre sem veszik. És teljesen normális emberek. Nem valami lepukkant figurák. Jómódú vállalkozásvezetők stb.
Néhányan akik szívják és támogatják. Nem mind lezülött figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!