Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér a füves cigi egy szakítást?
A barátom bevallotta, hogy bizony-bizony ha alkalma adódik rá, akkor szívesen elszív egy-egy füves cigit. Szerinte ez normális és őt megnyugtatja és különösen szex előtt szereti elszívni mert akkor nem kell koncentrálnia.
Én most szörnyen nagyot csalódtam benne, azt hittem hogy egy normális gondolkodású sráccal jöttem össze, erre kiderül hogy drogozik, még ha a marihuána könnyű drognak is számít. Velem is úgy akarta csinálni hogy előtte elszív egyet, de én meg nem akartam úgy lefeküdni vele hogy tudatmódosító szer alatt áll, így egy kicsit tönkrement az esténk.
Jogos hogy így ki vagyok akadva miatta?
Fenét. Egyáltalán nem jogos.
Arra is ki lennél akadva, ha néha inna egy kicsit?
Nincs addig gond a fűvel, ameddig nincs rákattanva durván, és ésszel csinálja.
jogos
ha neked nem fér bele (ami érthető) és számodra nem elfogadható, neki meg ez ennyire természetes, akkor lehet nem passzoltok
próbáld meg vele megbeszélni esetleg, de úgy tűnik neki a füves cigi teljesen normális semmiség
Ha téged ez zavar, az teljesen érthető. Én sem csattannék ki a boldogságtól, ha a szerelmem időnként rákapna a fűre. Persze, egy füves cigi még nem a világ, de ugyebár minden lecsúszott drogos így kezdte. Kevesen vannak, akik megállnak a Mariskánál.
A másik dolog meg, hogy teljesen érthető, ha te VELE akarsz szeretkezni, és nem egy módosult elmeállapotú valakivel.
Ő meg megérthetné, hogy téged ez zavar.
Egyik drogos sem a legdurvàbbal kezdte,ha érted...
Őt a fű nyugtatja meg és ùgy szeret szexelni?
Nagyon régen rossz...
Nagyon megy itt a lepontozás.
Látom,van itt egy pár narkós köcsög...
Nekem megérne.
Nézd végig ezt: Igaza van, akárki akármit mond.
Nem igazán értem a helyzetet őszintén szólva..
Azért, mert a srác szokott füvezni már nem is számít "normális gondolkodásúnak??"
Itt vagyok én .(és nagyon sokan mások is). 21 évesen alkoholt nem iszok, de kb olyan rendszerességgel fogyasztok füvet, mint a korosztályom alkoholt. Legyetek szívesek megmondani miben különbözök szerintetek? Már kisiklott az életem teljesen?? nincs visszaút?? ma-holnap már LSDzni fogok?? Ez a helyzet kb. cirka 4 éve áll fenn.. és még mindig nem lövöm magam egy sikátorban.
Alapjában véve nem olyan nagy gáz,nem minden füves köt ki a heroinnál,és nem minden füves húzhatja le pár év múlva az életét a WC-n.
Sőt,elárulom neked, akinek az élete tönkre megy,annak nem a Mariska miatt megy tönkre.
Van ilyen is,de ritka.
Emberek előbb isszák el az életüket,mint elfüvezik...
Szóval a lényeg.
Neked ez belefér-e,vagy nem?
Ennyi.
Ha nem,dobd a srácot, felesleges egymás idejét rabolnotok.
Esetleg mrgmondhatod neki,nálad ez nem fér bele, ha nem hagyja abba,szakítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!