Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíméletes szakítás? Létezik ilyen?
A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Eleinte minden tökéletes volt, szerelmes voltam, de mára ennek az érzésnek nyoma sincs. Egyre inkább idegesít, akármit is csinál. Tudom, hogy ő nagyon szeret engem, és bármit megtenne értem, de én ezt nem bírom tovább. Úgy érzem megfojt. Ha tehetné, minden percét mellettem töltené, viszont én ebbe beleőrülök. Szükségem van némi egyedüllétre, de nem érti meg, mondtam neki többször is.
Szeretnék kíméletesen szakítani vele (ha van rá mód), de nem tudom, hogyan tegyen.
24/N
Fejezd ki felé a negatív érzéseidet, hogy mennyire nem érzed jól magadat, és mit szeretnél helyette.
Ez majd átmegy, és persze szomorú lesz, de ezzel megkönnyíted, amennyire lehetséges!
Ne érdekeljen a sírás, stb., ha szakítani akarsz, tedd meg, és ne kozz vissza!
Megértelek, gáz a helyzet, én menekülnék a helyzetből. Most ígérget, de hidd el, semmi nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!