Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kíméletes szakítás? Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíméletes szakítás? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

A párommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Eleinte minden tökéletes volt, szerelmes voltam, de mára ennek az érzésnek nyoma sincs. Egyre inkább idegesít, akármit is csinál. Tudom, hogy ő nagyon szeret engem, és bármit megtenne értem, de én ezt nem bírom tovább. Úgy érzem megfojt. Ha tehetné, minden percét mellettem töltené, viszont én ebbe beleőrülök. Szükségem van némi egyedüllétre, de nem érti meg, mondtam neki többször is.

Szeretnék kíméletesen szakítani vele (ha van rá mód), de nem tudom, hogyan tegyen.

24/N

2015. nov. 21. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fordított esetben milyen módot tartanál kíméletesnek? Na ugye.

Miért romlott el ennyire?

2015. nov. 21. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
3%
Nem érdemelsz semmit, idióta.
2015. nov. 21. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Elmondod neki az alkérdésedet.
2015. nov. 21. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. Ha ő tényleg ennyire szerelmes, akkor mindenképp össze fogod törni. Annyival megtisztelheted, hogy elmagyarázod, de ez csak egy icipicit jobb, mint magyarázat nélkül maradni. :( Sajnállak titeket.
2015. nov. 21. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ő egy nagyon aranyos, édes ember, de neked több magányra lenne szükséged, és ezért nem illetek össze. Többet szeretnél a te belső világoddal egyedül foglalkozni és elvonulni, és hát itt nem találkoznak az igényeitek ---ezt az utsót nem kellene feltétlenül. Hogy pl nem tudod elfogadni a túlzott ragaszkodását, talán az viszont durva lenne pl, tehát ezt mondjuk azt hiszem, nem kéne mondani. Talán a nem hagy neked levegőt, teret, magánszférát, hát az is túl kemény lenne. Egyszerűen csak mondd meg akkor neki, hogy nem tudsz annyit egyedül lenni, amennyit igényelnéd, és ez neked nagyon fontos lenne, de biztos van olyan lány, akivel meg fogja találni a tökéletes boldogságot, és ezt kívánod neki. -Ennek is a vége lehet, hogy inkább lesújtani fogja, mint lelombozni, hogy belegondol, hogy de neki nem más lány, neki te kellesz. Hát, nem tudom. Talán ezek jók tudnak lenni, amiket írtam. Vagy süthetnél neki vigaszsütit, miután közölted a szakítási szándékodat, de azt meg már lehet, hogy büszkeségből nem fogadná el.
2015. nov. 21. 22:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Mikor legutóbb szakítani próbáltam vele, elkezdett sírni és könyörögni. Megígérte, hogy akkor kicsivel kevesebbet találkozunk, hogy legyen időm magamra és az egyetemre, de pár nap után minden a régi volt.
2015. nov. 21. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
16%

Már ne haragudj, de akinek egy párkapcsolatban az a problémája, hogy a párja vele akarja tölteni az időt annak miért kell párkapcsolat?

Csak azért, hogy átmeneti unaloműzés miatt teljesen padlóra tegyen egy másik embert?

2015. nov. 21. 22:34
 8/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
" Nézd X. Nagyon szerettelek téged, de ùgy érzem,valami megvàltozott. Nem feltételen a te hibàd,lehet egyikünké sem.Mondtam neked többször,hogy több egyedüllétre van szükségem. Te ezt vagy félreértetted,vagy nem tudom miért,de nem adtàl lehetőséget rà. Most ùgy érzem,nélküled szeretném folytatni az életemet. Nagyon jò ember vagy, és nem akarlak àltatni. Ne mérgezzük tovàbb. Később màr nem tudunk békében elvàlni...
2015. nov. 21. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam 6 hónappal ezelőtt.

Kíméletes szakítás nem nagyon van.

Elmondtam neki hogy térre van szükségem, hogy nekem ez így sok, megfulladok a szeretetétől, és hogy nem a tulajdona vagyok, nem kell óvnia a széltől is. És hogy most szükségem van arra hogy egyedül legyek. És ebből igazából megértette hogy mit akarok mondani.

2015. nov. 21. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:

"Mikor legutóbb szakítani próbáltam vele, elkezdett sírni és könyörögni"

Szóval akkor te már kimondtad? De akkor miért vagytok még mindig együtt? Ez nekem fura. Megsajnáltad, de ha már nem működik, akkor minek mondtad, hogy jó, akkor még maradjunk együtt? Hogyha mostmár tudod, hogy ez nem fog változni... Hát, te adtál neki mégegy esélyt, nem jött össze neki, akkor szerintem el kell engednetek egymást, és hát talán nem kéne bedőlni a könyörgésnek, ja de várjunk, akkor te még őt szereted igazából, jujj, erre tudok egy párbeszédet, nem pontosan idézem, csak leírok egy olyat:

Józsi bácsi és Janka néni már 50 éve házasok. Kérdezik, mi a titkuk, aszondják:

-Hát, tudja, mi még abban az időben nőttünk fel, amikor hogyha valami elromlott, megjavítottuk, nem pedig eldobtuk. Szóval most engem ezzel elbizonytalanítottál. Hogy akarsz-e valójában szakítani, de várjál, akkor nem vagy szerelmes talán belé, nem ő az, akit keresel, hogyha neked ő túl sok. Szóval most nem tudom melyik. Nagyon durva. Hát, de hogyha már az idegeidre megy, akkor szerintem el kéne őt engedned. Lehet, hogy később még nehezebb lesz-habár ezt én tényleg nem tudom, mert ez egy "sablonszöveg", de pont illett ide, és lehet, hogy ebben a helyzetben van értelme is. Hát, szerintem ígyis-úgyis valamennyire azért fájni fog neki, ha szakítotok, de ne nyomd már el saját magad, hogyha te szakítani akarsz vele, akkor állj ki emellett, és engedd el őt, mert ha tényleg már az idegeidre megy, az már nem kapcsolat. És nem 50-50%-ban számítotok benne, hanem ez már sokkal inkább őróla szól. De egy kapcsolatba ketten kellenek, lépj ki szerintem ebből, ezt nem tudom így már, mennyire kapcsolat.

2015. nov. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!