Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kíméletes szakítás? Lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíméletes szakítás? Lehetséges? Hogyan?

Figyelt kérdés

1 éve járok egy lánnyal és jó vele lenni, jól érzem magam mellette, sőt még sosem veszekedtünk.

Mindent megtesz amit kérek, meg sokat segít ha kell, nagyon rendes.

Viszont szakítani akarok vele. Egyszerűen nem vagyok bele szerelmes, és most úgy érzem szeretnék kalandozni.

A gond hogy ő teljesen oda van értem, bár mostanában talán érzi hogy valami bánt. Szóval úgy szeretnék vele szakítani, hogy minél kevésbé bántsam meg, mert tényleg nagyon rendes volt és nem az ő hibája, szeretnék minél kíméletesebb lenni, ha ez lehetséges egyáltalán?

A kérdés hogy hogyan?

2011. máj. 24. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell vele szakítani!Egyszerűen beszélgess el vele,mond meg neki te mit érzel,finoman pl.:hogy te csak barátja akarsz lenni és semmi több

Sok sikert

2011. máj. 24. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Kb. azt kell mondanod, amit leírtál a kérdésednél. Én tíz év után mondtam ezt el, pedig egy után kellett volna...
2011. máj. 24. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy csinálod, teljesen össze fog törni... :(
2011. máj. 24. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
a legtöbb kapcsolat ott romlik el,hogy nem jó a kommunikáció...és hogy nem akarják igazán az emberek. Pl nézd meg a pestieket, a nagyvárosi embereket..és nézz meg egy már 50 éve együttlevő idős párt....Ég és Föld. Nekik is voltak problémáik, nekik is elmúlt az a fullos rózsaszín felhő...de ők akarták egymást, ők túl tudtak jutni mindenen Ketten. Nézd meg a Szerelmünk lapjait és megérted miről beszélek :) Sok sikert a szakítsához, remélem, nem töröd össze nagyon a szívét...:(
2011. máj. 24. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Már nem vagyok szerelmes és nem akarlak becsapni, ennél jobban becsüllek.
2011. máj. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!