Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a párom már nem nyalogatja a sebeit?
Figyelt kérdés
Első szerelme volt a volt barátnője, aki csúnyán elbánt vele. Ennek lassan 3 hónapja. Velem csak barátai unszolására jött össze. Mondja h lezárta azt a kapcsolatot, de nem tudok neki hinni, hisz 3 hete még mondta h időre van szüksége, aztán 1 hét leforgása alatt hirtelen nem kellett idő.
Nekem ő az első párom. Szóval kicsit úgy érzem h pótléknak használ.Mintha én lennék a búfelejtő. Kicsit félek h kihasznál
Honnan tudom, hogy túllépett rajta?
mindketten 20 évesek vagyunk
2015. nov. 20. 17:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem te is hibás lehetsz abban,hogy így összejöttél ezzel a sráccal.Azért merte kellett egy pasi neked is még nem kellett volna ilyenbe belemenned,várhattál volna még igazán egy kicsit.A kérdésed az,hogy honnan tudod nos amiket hozzáfűztél abból egyértelmű hogy nyalogatja. Amúgy sem jó,ha valaki egyik kapcsolatból a másikba lép.Az a normális,ha kis ideig egyedül van,hogy rendbe tegye gondolatait és akkor kezd új kapcsolatba,ha arra készen áll.
2/3 anonim válasza:
Amikor majd nem ilyen hirtelen változás után állítja, hogy túltette magát a dolgon... na, akkor lesz túl rajta.
3/3 A kérdező kommentje:
mit tegyek? hagyjam el? vagy szünetet kérjek?
tuti h összetörne, ha azt mondanám h legyen vége. egyre inkább ragaszkodik hozzám
2015. nov. 21. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!